Particuliere thuiszorg Delft

Voor particuliere thuiszorg in Delft kunt u direct terecht bij Zuster Jansen. Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in Delft en omgeving. Dit houdt in dat u thuis professionele verzorging en verpleging krijgt, waarbij u zelf altijd bepaalt welke zorg dat is en hoeveel u daarvan krijgt.

Onze zorgverleners hebben ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen, waardoor ze flexibel zijn en precies weten wat u nodig heeft. Mede om die reden wordt er door huisartsen steeds vaker doorverwezen naar de zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen. Wilt u ook langer thuis blijven wonen, of zoekt u naar een oplossing die tijdelijk kan worden ingezet terwijl u wacht op verblijf in een zorginstelling? Zuster Jansen helpt u graag. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer, waarbij u niet te maken krijgt met wachtlijsten. Welke zorg u ontvangt, hangt volledig af van uw persoonlijke omstandigheden en uw wensen. Op de website leest u alles over de zorgvormen die we bieden. U kunt dus al snel de zorg krijgen die u nodig heeft.

Wat kunt u verwachten bij professionele 24-uurs zorg?

Schakelt u ons in voor 24-uurs verzorging en verpleging, dan ontvangt u zorg in de breedste zin van het woord. Uw verzorgers, die werkzaam zijn in kleine, vaste teams, bieden u ook ondersteuning, gezelschap en een luisterend oor. Ze kijken bij de invulling van de zorgverlening altijd naar uw persoonlijke wensen en behoeften: wat wilt u graag ondernemen? Vindt u het bijvoorbeeld fijn om samen boodschappen te doen en te koken, wilt u graag op visite bij een vriend of vriendin? Er is vaak veel mogelijk in uw situatie. Laat ons gerust weten wat u zoekt in particuliere thuiszorg in Delft.

24-uurs zorg Delft

Zuster Jansen biedt 24-uurs zorg in Delft en omgeving. Dit is hulp waar u dag en nacht op kunt rekenen, waarbij uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal staan. Afhankelijk van uw zorgwensen wordt een klein, vast zorgteam samengesteld dat bestaat uit maximaal vijf zorgverleners. Omdat u op deze manier niet steeds geconfronteerd wordt met vreemde gezichten, kunt u echt een band opbouwen met de mensen die voor u komen zorgen.

24-uurs zorg bestaat niet alleen uit verzorging en verpleging op hoog niveau, ook staan de zorgverleners voor u klaar met emotionele ondersteuning en praktische begeleiding. Ze helpen u bijvoorbeeld bij het omgaan met emoties, maar ze geven ook advies over de zaken die u allemaal moet regelen. Wilt u meer weten over de 24uurs zorg van Zuster Jansen? Bel naar 020-6366837 of vul het contactformulier in. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

De mogelijkheden van particuliere thuiszorg Delft

Zuster Jansen is actief in heel Nederland. Onze zorg- en dienstverlening is dus niet alleen beschikbaar in Delft, maar ook in Naaldwijk, Den Haag of Wateringen staan we voor u klaar. Ontvangt u momenteel al reguliere thuiszorg of mantelzorg, maar is dit in uw ogen niet voldoende? Dan kunnen wij ook aanvullende zorg bieden die goed aansluit op de hulp die u nu krijgt. Ga gerust vrijblijvend in gesprek met onze zorgcoördinator. Deze vertelt u graag meer over het regelen van particuliere thuiszorg en de specifieke mogelijkheden in uw omstandigheden.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Ziekenhuis Reinier de Graaf Groep
Reinier de Graafweg 3-11
2625 AD, Delft
015-2603060
Gezondheidscentrum De Hoed
Kampveld 10a
2611 DA, Delft
015-3014100
Apotheek Tanthof
Veulenkamp 43
2623 XA, Delft
015-2564200
SGZ Gezondheid en Zorg
Beukenlaan 4g
2612 VC, Delft
015-2121507
Fysiotherapeuten Maatschap Brahmslaan
Brahmslaan 4
2625 BW, Delft
015-2565900
Abtswoude, praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie
Aart van der Leeuwlaan 332/K528
2624 LJ, Delft
015-2576623

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Delft? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.