Particuliere thuiszorg Den Haag

Den Haag is toch wel de politieke hoofdstad van Nederland, waar dagelijks beslissingen worden genomen op het gebied van zorg en welzijn. Wist u dat u zelf ook veel kunt beslissen over welke verzorging u krijgt als u dat nodig heeft? Wanneer u kiest voor particuliere thuiszorg in Den Haag, beslist u geheel zelf over de soort en hoeveelheid zorg die u inschakelt. Zuster Jansen biedt namelijk een brede zorg- en dienstverlening, waar u mét of zonder CIZ-indicatie een beroep op kunt doen. U kiest onder andere uit 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer, nachtzorg, terminale thuiszorg en 12-uurs zorg.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Geen wachtlijsten voor onze hulp

Voor welke zorgvorm u ons ook inschakelt, wij staan graag op korte termijn al voor u klaar. Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten, waardoor onze ondersteuning ook met spoed voor u beschikbaar kan zijn. Deze hulp bieden we niet alleen in Den Haag, maar ook in andere Zuid-Hollandse plaatsen. Woont u bijvoorbeeld in Delft, Leiden, Gouda of Rotterdam? Laat ons dan gerust weten wat u nodig heeft. Door te kiezen voor passende professionele thuiszorg kunt u langer thuis blijven wonen, ondanks een ziekte, handicap of ouderdomskwalen.

24-uurs zorg Den Haag

De juiste zorg vinden is niet altijd gemakkelijk. U moet uzelf daarbij afvragen welke waarden voor u het meest belangrijk zijn, en aan welke soort verzorging u de voorkeur geeft. Verblijf in een zorginstelling, mantelzorg, (particuliere) thuiszorg: er zijn verschillende mogelijkheden voor u. Zuster Jansen biedt onder andere 24-uurs zorg in Den Haag en omgeving. Deze zorg is een vorm van particuliere thuiszorg. Particulier houdt in dit geval in dat u geheel zelf de controle houdt over de soort en hoeveelheid hulp die u ontvangt. Omdat u de kosten hiervoor ook zelf moet betalen, leggen wij u op onze website graag meer uit over de kosten en eventuele tegemoetkomingen.

24-uurs zorg in Den Haag betekent dat u niet alleen de beste verzorging en verpleging ontvangt, ook wordt u door onze zorgverleners emotioneel en praktisch ondersteund. Wij kijken graag naar wat er wél mogelijk is in plaats van naar de beperkingen. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

24-uurs zorg bij Alzheimer

Er zijn verschillende situaties waarbij 24-uurs zorg een tijdelijke of permanente oplossing kan zijn. Een voorbeeld hiervan is wanneer dementie een rol speelt. Alzheimer zorg wordt vaak in de vorm van 24-uurs zorg verleend, omdat er doorgaans veel begeleiding en ondersteuning nodig is. Kiest u voor zorg bij de ziekte van Alzheimer door Zuster Jansen, dan is dit zorg die met u mee-ontwikkelt. In een vroeg stadium van de ziekte is 24-uurs zorg misschien nog niet nodig, maar later kan de behoefte aan verzorging en begeleiding sterk groeien. Voor eventuele mantelzorgers kan de zorgtaak te zwaar worden, zodat de inzet van professionele zorgverlening nog belangrijker wordt. Ook in een vroeg stadium van Alzheimer kunt u al een beroep op ons doen.

Veiligheid en vertrouwen staan centraal

Wat kunt u verwachten van 24-uurs Alzheimer zorg door Zuster Jansen? Onze professionele zorgverleners bieden u natuurlijk in eerste instantie de verzorging en verpleging die in uw situatie nodig is. Wij zorgen ervoor dat u zich veilig en geborgen voelt, en dat u zonder zorgen in uw eigen omgeving kunt verblijven. Ook voor familieleden en een eventuele partner is het belangrijk dat u 24-uurs zorg thuis ontvangt. Voor mensen die lijden aan de ziekte van Alzheimer is het van belang dat er zoveel mogelijk routine blijft, en dat alles zoveel mogelijk ‘bekend’ is. De ervaren zorgverleners van Zuster Jansen hebben affiniteit met uw situatie, en stellen uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal.

Zuster Jansen biedt rust

Veiligheid, rust, respect en aandacht. Dit zijn kernwaarden die zeer belangrijk zijn voor Zuster Jansen. Er wordt gewerkt in kleine, vaste teams die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. U krijgt dus steeds dezelfde mensen thuis over de vloer, en u hoeft niet continu te wennen aan vreemde gezichten. Ook uw naasten zullen rust vinden in het feit dat u altijd dezelfde verzorgers heeft. De zorg van Zuster Jansen is overal in Nederland in te schakelen, en bovendien al op korte termijn: wij werken namelijk niet met wachtlijsten. Kunnen we u persoonlijk meer vertellen over de mogelijkheden van Alzheimer zorg? Bel dan vrijblijvend naar 020-6366837.

Ervaren zorgverleners staan voor u klaar

Bij Zuster Jansen kennen we alle zorgverleners die voor ons werken persoonlijk, waar ze in Nederland ook actief zijn. Dat betekent dat we gegarandeerd een zorgteam kunnen samenstellen dat echt past bij uw persoonlijke omstandigheden en uw zorgbehoefte. De teams bestaan bij ons uit maximaal vijf zorgverleners, zodat u direct de kans krijgt om een band op te bouwen met de mensen die voor u zorgen. Wanneer u ouderenzorg in Den Haag of een andere vorm van onze thuiszorg in Den Haag ontvangt, gaan wij graag een stapje verder: naast de verzorging en verpleging die nodig is, staan onze zorgverleners ook voor u klaar met gezelschap en een luisterend oor. Uw persoonlijke wensen en behoeften staan altijd centraal, en waar het mogelijk is gaan we graag met u op pad om leuke activiteiten te ondernemen. Wilt u meer weten over onze zorg- en dienstverlening? Bekijk de website of neem direct vrijblijvend contact op.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


MCH Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA, Den Haag
070-3302000
Ziekenhuis Bronovo
Bronovolaan 5
2597 AX, Den Haag
070-3124141
Regentesse Apotheek
Regentesselaan 105
2562 CR, Den Haag
070-3451665
Fysiodenhaag Apeldoornselaan
Apeldoornselaan 89
2573 LD, Den Haag
Vegro Thuiszorgwinkel Den Haag
Betje Wolffstraat 140
2533 HT, Den Haag
0800-2887766
Huisartsenpraktijk J.W. van Doorn
Statenlaan 144
2582 GW Den Haag
070-3501693

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Den Haag? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.