Particuliere thuiszorg Deventer

Woont u in Deventer, gastvrije Hanzestad aan de IJssel? Dan heeft u gemakkelijk toegang tot de particuliere thuiszorg in Deventer door Zuster Jansen. Hiervoor hoeft u niet per se intensieve thuiszorg zoals 24-uurs zorg nodig te hebben: we kunnen u ook ondersteunen met een mildere vorm van zorg. Ook wanneer u of uw naaste zich de laatste levensfase bevindt of te maken krijgt met Alzheimer, staat ons zorgteam voor u klaar. Wanneer u contact met ons opneemt stellen wij samen met u een zorgplan op, afgestemd op uw behoeften en situatie.

Waar u ook woont in Deventer, de ervaren zorgverleners van Zuster Jansen komen bij u thuis om u te helpen. Wij werken met vaste zorgteams zodat u niet steeds andere gezichten ziet, maar te maken heeft met een klein team van hulpverleners dat u snel leert kennen.

Het voordeel van particuliere thuiszorg

Bij Zuster Jansen krijgt u te maken met particuliere zorg. Hierbij bent u niet afhankelijk van het oordeel van anderen: u bepaalt geheel zelf welke zorg u ontvangt. U kiest zelf de zorgaanbieder waar u mee in zee wil gaan, en vervolgens geeft u zelf aan welke soort en hoeveelheid ondersteuning u nodig heeft.

Zuster Jansen is er voor iedereen die behoefte heeft aan (extra) zorg aan huis. Hierbij gaat het specifiek om zorg op hoog niveau, precies zoals u dit wenst. Onze particuliere zorg kan bij u thuis worden verleend in diverse vormen, zoals nachtzorg, 24-uurs zorg, terminale thuiszorg of zorg bij de ziekte van Alzheimer. Wanneer u intensieve en langdurige verzorging en verpleging nodig heeft, is 24-uurs zorg voor u een uitstekende oplossing. De zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen is niet alleen beschikbaar in Deventer, maar bijvoorbeeld ook in Diepenveen, Olst en andere plaatsen in Overijssel. Wij zijn namelijk in heel Nederland actief.

24-uurs zorg Deventer

Het kan zijn dat u dag en nacht verzorging en verpleging nodig heeft. Deze behoefte kan tijdelijk van aard zijn, zoals na een operatie, maar ook permanent. Wanneer u bijvoorbeeld te maken heeft met ouderdom, een handicap of ziekte is het zeer belangrijk dat u de juiste zorg ontvangt. Veel mensen hebben hierbij de wens om thuis te blijven wonen, in hun eigen vertrouwde omgeving. Met 24-uurs zorg in Deventer door Zuster Jansen is dit prima mogelijk. Onze zorgverleners komen voor u zorgen en stellen uw zorgwensen en behoeften altijd centraal. Daarnaast bieden we ook ondersteuning aan uw naasten, bijvoorbeeld wanneer er vragen zijn. Ook kunnen we met u meegaan tijdens een bezoek aan de apotheek, het ziekenhuis en zelfs het theater of een vriend of vriendin. Omdat wij onze hulp breed inzetten, worden eventuele mantelzorgers ontlast en ontstaat er rust en continuïteit bij u thuis.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zorg in Deventer op korte termijn

Wilt u een beroep doen op particuliere thuiszorg in Deventer, dan kan dat op ieder gewenst moment. Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten, waardoor er al snel passende hulp beschikbaar is. Het is bovendien mogelijk om onze zorg te laten aansluiten op mantelzorg of reguliere thuiszorg, als u die momenteel ontvangt. Wilt u graag meer weten over de zorgverlening die geregeld kan worden in uw persoonlijke situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze zorgcoördinator kan u meer vertellen over de soorten particuliere thuiszorg in Deventer, maar ook over het regelen ervan.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Deventer Ziekenhuis
Nico Bolkesteinlaan 75
7416 SE, Deventer
0570-535353
Vegro Thuiszorgwinkel
Koggeschip 202
7429 BG, Colmschate
0800-2887766
Apotheek Cath
Hoge Hondstraat 1
7413 CC, Deventer
0570-631145
Apotheek Keizerslanden
Van Hetenstraat 178
7415 TN, Deventer
0570-625799
Huisartspraktijk J G Borgman
Binnensingel 10/B
7411PM, Deventer
0570-643241
Service Apotheek Meindersma
Zwolseweg 2
7412 AN, Deventer
0570-612335

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Deventer? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: