Particuliere thuiszorg Diepenveen

Overal in Nederland heeft u recht op de beste thuiszorg, of u nu in de grootste stad of in het kleinste dorp woont. Wanneer u door ouderdom, ziekte of herstel na een operatie meer behoefte heeft aan hulp en ondersteuning in uw eigen woning, staan onze zorgverleners voor u klaar. Bij particuliere thuiszorg in Diepenveen door Zuster Jansen kunt u onder andere denken aan 24-uurs zorg. Deze zeer intensieve vorm van thuiszorg betekent onder andere dat u zoveel mogelijk ondersteund wordt bij het ondernemen van de dagelijkse activiteiten. Daarnaast ontvangt u natuurlijk altijd de verzorging en verpleging die u nodig heeft. Naast 24-uurs zorg kunt u onder andere kiezen voor 12-uurs zorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer.

Laat uw vertrouwde omgeving niet achter als u dit niet wilt

Het grootste voordeel van de thuiszorg van Zuster Jansen is dat u gewoon thuis kunt blijven wonen, en niet uw vertrouwde omgeving achter hoeft te laten. Onze zorgverleners staan voor u klaar met zorg op maat, die kan worden ingezet op het juiste moment. Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten. Ook als er sprake is van een spoedgeval, hoeft u zich geen zorgen te maken: er kan binnen enkele uren al een professionele verzorger bij u aanwezig zijn. Particuliere thuiszorg in Diepenveen kan worden ingeschakeld bij een tijdelijke zorgbehoefte, maar we kunnen er ook voor onbepaalde tijd voor u zijn.

24-uurs zorg Diepenveen

Zuster Jansen biedt 24-uurs zorg in Diepenveen voor cliënten die op zoek zijn naar professionele ondersteuning bij hen thuis. Of dit nu verzorging, verpleging, begeleiding of een combinatie is: u kunt bij ons terecht. Een groot voordeel van particuliere thuiszorg is dat u altijd zelf bepaalt welke zorg u ontvangt en wanneer dat gebeurt. 24-uurs zorg Diepenveen kan betekenen dat u niet in een verzorgingshuis hoeft te verblijven.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Warme, persoonlijke zorg in Diepenveen

Niet alleen in Diepenveen kunt u een beroep doen op Zuster Jansen: ook als u in Deventer, Olst of Zwolle woont staan we graag voor u klaar. Wij zijn namelijk actief in heel Nederland, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen een beroep kan doen op de zorg die nodig is. Wanneer u ons inschakelt, ontvangt u warme, persoonlijke zorg. U krijgt daarbij te maken met een vast groepje dat bestaat uit maximaal vijf ervaren zorgverleners. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Deventer Ziekenhuis
Nico Bolkesteinlaan 75
7416 SE, Deventer
0570-535353
MediPost Diepenveen
Dorpsstraat 12-14,
7431 CK, Diepenveen
0570 593760
Huisartsen Diepenveen
Dorpsstraat 16
7431 CK, Diepenveen
0570 591244
Paramedisch Centrum De Spil
Draaiomsweg 46a
7431 CX, Diepenveen
0570 591144

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Diepenveen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.