Particuliere thuiszorg Doorn

Nachtzorg, 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer of 12-uurs zorg: wat u ook nodig heeft, de ervaren teams van Zuster Jansen kunnen het u bieden. Bij 24-uurs zorg bijvoorbeeld krijgt u niet alleen intensieve verpleging waar dat nodig is, ook gaan wij een stapje verder. Waar de situatie het toelaat, gaan we zoveel mogelijk met u op pad. Dit kan betekenen dat we samen een bezoek brengen aan het theater of een vriend/vriendin, maar het kan ook gewoon inhouden dat we u helpen bij het boodschappen doen of het koken. Uw eigen wensen staan centraal en de particuliere thuiszorg in Doorn wordt daar zo goed mogelijk op afgestemd.

Neem rechtstreeks contact op met de zorgaanbieder van uw keuze

Particuliere thuiszorg in Doorn is ondersteuning waar u altijd zelf controle over heeft: u neemt rechtstreeks contact op met de zorgaanbieder (in dit geval Zuster Jansen), en u geeft aan aan welke soort en hoeveelheid zorg u behoefte heeft. Wij gaan dan met u in overleg en stellen een zorgteam samen, dat voor u klaar kan staan wanneer u dit wenst. Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten, waardoor we ook in spoedgevallen snel kunnen schakelen. Zo kunt u langer thuis blijven wonen, en kan verblijf in een zorginstelling worden uitgesteld of voorkomen.

Overal in Nederland staat Zuster Jansen voor u klaar

De zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen is beschikbaar in heel Nederland. Niet alleen in Doorn, maar ook in Driebergen, Wijk bij Duurstede en andere Utrechtse plaatsen kunt u direct een beroep doen op onze hulp. Wilt u bijvoorbeeld uw mantelzorger ontlasten, of heeft u méér zorg nodig dan de reguliere thuiszorg die u nu ontvangt? Schakel ons dan in voor particuliere thuiszorg in Doorn. Bel met onze zorgcoördinator voor meer informatie of advies bij uw persoonlijke omstandigheden. Deze legt u ook graag meer uit over het regelen van particuliere zorg en wat daar zoal bij komt kijken.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

24-uurs zorg Doorn

24-uurs zorg in Doorn kan onder andere worden ingezet bij Alzheimer, in de laatste levensfase en bij herstel na een zware operatie. Er zijn echter nog veel meer situaties te bedenken waarin u mogelijk een behoefte heeft aan zorg die dag en nacht wordt ingezet. Wordt u nu nog verpleegd door een mantelzorger, of ontvangt u reguliere thuiszorg maar past dit niet volledig bij uw wensen? Dan kan particuliere 24-uurs zorg in Doorn door Zuster Jansen uitstekend geschikt zijn voor u. Bij ons staan uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal, en houdt u altijd zelf de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u van ons ontvangt. Afhankelijk van uw wensen wordt er een klein team samengesteld, dat bestaat uit maximaal vijf zorgverleners. Dit zijn de mensen die dagelijks voor u klaarstaan, en waar u direct een band mee opbouwt.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Diakonessenhuis, locatie Doorn
Bergweg 2
3941 RB, Doorn
088-2508888
Huisartsenpraktijk Djajadiningrat
Kortenburglaan 15
3941 HP, Doorn
0343-412525
Praktijk voor Fysiotherapie
De Beaufortweg 18
3941 PB, Doorn
0343-412969
Voedingsadviesgroep Doorn
Dorpsstraat 23
3941 JK, Doorn
06-11955468
Heuvelrug medisch centrum
Jacob van Ruysdaellaan 17
3941 ZE, Doorn
0343-421342

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Doorn? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: