Particuliere thuiszorg Eersel

Heeft u door omstandigheden zorg nodig, maar wilt u hiervoor niet verhuizen naar een zorginstelling? Dan kan Zuster Jansen de oplossing bieden in de vorm van particuliere thuiszorg in Eersel. Deze ondersteuning wordt volledig passend gemaakt, zodat we u zo goed mogelijk kunnen bijstaan. Is het nodig dat er dag en nacht iemand bij u blijft? Dan staan onze zorgverleners voor u klaar met 24-uurs zorg die bij u past. Daarnaast is Zuster Jansen gespecialiseerd in nachtzorg, terminale thuiszorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en 12-uurs zorg. Op onze website leest u meer over de dienstverlening van Zuster Jansen. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook contact opnemen met onze zorgcoördinator.

Passende zorg bij dementie

Particuliere thuiszorg in Eersel kan in zeer uiteenlopende situaties uitkomst bieden. Zo worden wij steeds vaker ingeschakeld voor passende zorg bij dementie. Zorg bij de ziekte van Alzheimer is zorg die steeds met u mee moet ontwikkelen. In een wat vroeger stadium volstaat 12-uurs zorg of nachtzorg misschien nog, terwijl het later wellicht nodig is dat u dag en nacht verzorgd en begeleid wordt. Is bij u de diagnose Alzheimer gesteld en wilt u verzekerd zijn van de beste zorg wanneer u die nodig heeft? Of wilt u ervoor zorgen dat uw naaste met dementie gewoon thuis kan blijven wonen? Schakel Zuster Jansen dan in voor zorg op maat.

24-uurs zorg Eersel

Bij onze 24-uurs zorg in Eersel door Zuster Jansen krijgt u altijd te maken met dezelfde zorgverleners. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat er een goede band ontstaat tussen u en de mensen die voor u komen zorgen. Daarom werken we met kleine, vaste zorgteams van maximaal vijf zorgverleners. U kunt bij Zuster Jansen onder andere terecht voor 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer, nachtzorg en palliatieve zorg. Heeft u onze hulp al op korte termijn nodig? Dat is geen probleem. Zuster Jansen werkt niet met wachtlijsten, waardoor u al snel kunt rekenen op de passende ondersteuning.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Laat ons weten wat u nodig heeft

Kiest u voor particuliere zorg, of dit nu in Eersel, Bergeijk, Valkenswaard of ergens anders is, dan kiest u voor controle. In tegenstelling tot bij reguliere thuiszorg, bepaalt u bij particuliere zorg namelijk geheel zelf welke soort en hoeveelheid verzorging u wenst te ontvangen. U beslist overigens ook zelf met welke zorgaanbieder u in zee gaat. Langer thuis blijven wonen kan zo helemaal op uw eigen manier. Wat kunnen we voor u betekenen? Leg gerust uw situatie aan ons voor. Om ons direct in te schakelen, kunt u digitaal of telefonisch contact met ons opnemen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1B
5521 WD, Eersel
0497-598360
Tandartsenpraktijk K.M. van der Kooi
Schadewijkstraat 11
5521 HD, Eersel
0497-512757
Huisartsenpraktijk Zwagers
Zanger 2
5521 SR, Eersel
0497-512793
Vital Fysiotherapie
Gebint 73A
5521 WG, Eersel
0497-517272
Diëtistenpraktijk Pieters van de Graaf
Schadewijkstraat 48
5521 HG, Eersel
0497-519884

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Eersel? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.