Particuliere thuiszorg Valkenswaard

Woont u in Valkenswaard, Weert of Eindhoven, en heeft u extra of intensievere zorg nodig? Dan kunt u gebruikmaken van de uitstekende particuliere thuiszorg door Zuster Jansen. Onze zorg is er voor iedereen die zich door ziekte, een handicap of ouderdom in een lastige positie bevindt. Thuis blijven wonen is in deze situaties vaak een persoonlijke wens, en dat begrijpen wij volkomen. Onze zorg biedt uitkomst als u wél de verzorging en verpleging wilt ontvangen die u nodig heeft, maar hiervoor niet naar een zorginstelling wil verhuizen. Eventuele mantelzorgers kunnen bovendien worden ontlast, en u bent dag en nacht in goede handen.

Zorg op niveau

Bij particuliere thuiszorg in Valkenswaard kunt u denken aan diverse soorten zorg bij u thuis: 24-uurs zorg, 12-uurs zorg, nachtzorg, terminale zorg, palliatieve zorg of zorg bij de ziekte van Alzheimer. Zuster Jansen verleent particuliere thuiszorg Valkenswaard op hoog niveau, waarbij onze zorgverleners jarenlange ervaring hebben met het verlenen van privé zorg. U mag dan ook één op één verzorging en verpleging verwachten van uitstekende kwaliteit, precies zoals u dit wenst. Bovendien hoeft u ook niet op deze zorg te wachten, omdat we niet met wachtlijsten werken. Neem contact op met onze zorgcoördinator en bespreek uw persoonlijke zorgwensen en behoeften. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste zorg.

Bel direct voor persoonlijk advies

 

De zorg uitbesteden aan professionals

Wanneer u kiest voor onze uitstekende particuliere thuiszorg in Valkenswaard kiest u voor kwalitatieve zorg door professionele verzorgenden. Onze zorgverleners hebben ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen, en zijn met name gespecialiseerd in het verlenen van intensieve 24-uurs zorg. In kleine zorgteams (bestaande uit maximaal vijf zorgverleners) komen zij bij u thuis om voor u te zorgen. U ontvangt intensieve verzorging en verpleging, maar ook ondersteuning op andere gebieden. De zorgverleners begeleiden u bijvoorbeeld graag wanneer u naar de huisarts moet, wanneer u bij een vriend of vriendin op visite wilt of wanneer u graag ergens een kopje koffie zou willen drinken.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Starten op ieder gewenst moment

U kunt starten met onze particuliere zorg op ieder gewenst moment. Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten, waardoor u nooit lang hoeft te wachten op onze hulp. Het is zelfs mogelijk dat er binnen enkele uren al een professionele verzorger bij u aanwezig is. Wilt u hier meer informatie over ontvangen, of kunnen we u meer vertellen over het regelen van particuliere thuiszorg? Neem dan gerust contact met ons op. Onze zorgcoördinator staat u graag te woord, en denkt met u mee over een geschikte zorgoplossing.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk "Vlaslant"
Waalreseweg 29
5554 HA, Valkenswaard
040-2070702
Huisartspraktijk Verzijl
Emmalaan 13
5554 JM, Valkenswaard
040-2022055
Huisartspraktijk Voets
Stokerwei 8a
5551 RL, Valkenswaard
040-2043717
Apotheek Valkenswaard
Emmalaan 11
5554 JM, Valkenswaard
040-2012345
Praktijk voor Voeding & Diëtetiek
Julianastraat 26
5554 JC, Valkenswaard
040-2043132

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Valkenswaard? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: