Particuliere thuiszorg Lelystad

Als u op zoek bent naar een instelling die particuliere thuiszorg biedt, let u uiteraard op een aantal zaken. Biedt de organisatie de soort thuiszorg die u zoekt? Hebben zij een solide reputatie? Zijn er ervaren en professionele medewerkers in dienst? Werken zij op een wijze die u prettig vindt? Het vinden van de juiste instelling kan lastig zijn, Zuster Jansen biedt graag een uitkomst, wanneer u door omstandigheden (tijdelijk) minder zelfstandig bent. Wilt u graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen, en verzorgd worden op een warme, persoonlijke manier? Schakel ons dan in voor passende particuliere thuiszorg in Lelystad en omgeving.

Meer vrijheid en ruimte voor eventuele mantelzorgers

Zuster Jansen denkt niet alleen aan u, maar ook aan uw eventuele mantelzorger. Het gebeurt namelijk nog vaak dat mantelzorgers overbelast raken, omdat zij de zorg voor hun naaste niet langer kunnen combineren met het eigen leven. Door te kiezen voor professionele particuliere thuiszorg in Lelystad, Zeewolde of Emmeloord, kunt u uw mantelzorgers ontlasten. Zij hoeven zich dan niet meer (volledig) te richten op de zware zorgtaak, maar kunnen zorgeloos genieten van uw gezelschap wanneer ze bij u aanwezig zijn. Wilt u particuliere thuiszorg kiezen als aanvulling op reguliere thuiszorg of mantelzorg? Dan is dit zeker mogelijk bij Zuster Jansen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Neem direct contact op voor advies

 

Bepaal zelf welke zorg u nodig heeft

Particuliere thuiszorg in Lelystad is zorg waar u te allen tijde zelf de controle over houdt. U bepaalt bijvoorbeeld zelf voor welke zorgvorm u kiest: van 24-uurs zorg tot nachtzorg, van zorg bij de ziekte van Alzheimer tot terminale thuiszorg. Er is niemand die voor u beslist waar u recht op heeft: u geeft zelf aan waar u behoefte aan heeft en hoe u geholpen zou willen worden. Bij particuliere zorg draagt u ook zelf de financiële verantwoordelijkheid. Wanneer u een CIZ-indicatie heeft voor zorg vanuit de Wlz, kunt u mogelijk gebruikmaken van een persoonsgebonden budget. Hiermee kunt u een deel van de zorg inkopen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


MC Zuiderzee
Ziekenhuisweg 100
8233 AA, Lelystad
0320-271911
Icare Leefwinkel
Plaats 1
8224 AB, Lelystad
0320-752650
ZorgApotheek ‘t Hart van Lelystad
Reaalhof 1b
8232 VW, Lelystad
0320-220669
Apotheek Ex Aqua
Noorderwagenstraat 1h
8223 AM, Lelystad
0320-221640
Huisartsengroep De Heelhoek
Noorderwagenstraat 1
8223 AM, Lelystad
0320-241794

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Lelystad? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: