Particuliere thuiszorg Hoogeveen

Woont u in Hoogeveen en merkt u dat u steeds meer behoefte krijgt aan hulp en verzorging? Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in Hoogeveen, waarbij u precies de ondersteuning krijgt die in uw situatie nodig is. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, 12-uurs zorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Een groot voordeel van Zuster Jansen is dat u niet met wachtlijsten te maken krijgt als u ons inschakelt. Bij ons kunt u dus op korte termijn al ondersteund worden. Neem contact met ons op en leg uw situatie voor aan de zorgcoördinator. Deze zal u direct vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Intensieve verzorging

Als u net een ingrijpende operatie achter de rug heeft, of te maken heeft met een ziekte of handicap, is het prettig als u niet aan familieleden of vrienden hoeft te vragen of ze voor u willen komen zorgen. In dit soort gevallen kan Zuster Jansen u helpen, of u nu tijdelijk of voor een langere periode zorg nodig heeft. Onze zorgverleners zijn betrokken, betrouwbaar en zeer ervaren in diverse situaties. Zorg bij de ziekte van Alzheimer, zorg in de laatste levensfase, 24 uur per dag intensieve verzorging en verpleging: wat er ook nodig is, u kunt altijd 100 procent inzet verwachten. Wanneer u contact met ons opneemt, zal onze zorgcoördinator u meer vertellen over de mogelijkheden als het gaat om particuliere thuiszorg in Hoogeveen.

Warme zorg die volledig bij u past

Bij het invullen van onze particuliere thuiszorg in Hoogeveen stellen we uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal. We vinden het belangrijk dat u te allen tijde een veilig en vertrouwd gevoel heeft bij onze zorgverlening. Daarom werken we met kleine, vaste zorgteams, zodat u niet steeds hoeft te wennen aan vreemde gezichten. U krijg te maken met maximaal vijf verschillende zorgverleners, waardoor u al snel een band met ze opbouwt. Bij Zuster Jansen kennen we al onze verzorgers persoonlijk. We kunnen dus garanderen dat er een team voor u klaarstaat dat écht bij u past.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

In heel Nederland staat Zuster Jansen voor u klaar

Zuster Jansen is actief in heel Nederland. Wij bieden dus niet alleen particuliere thuiszorg in Hoogeveen, maar ook in Meppel, Assen, Tynaarlo en andere Drentse plaatsen. Wilt u graag thuis blijven wonen, ondanks een (chronische) ziekte of beperking? Laat ons dan gerust helpen. Wanneer u contact met ons opneemt, plannen we met u een intakegesprek bij u thuis. Tijdens deze ontmoeten kunt u al uw wensen en behoeften aan ons kenbaar maken, zodat we u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Bethesda Ziekenhuis
Dr. G.H. Amshoffweg 1
7909 AA, Hoogeveen
0528-286222
Huisartsenpraktijk "Stationsstraat"
Stationsstraat 6a
7901 AB, Hoogeveen
0528-262657
Huisartsenpraktijk "De Linde"
van Limburg Stirumstraat 142
7901 AT, Hoogeveen
0528-262586
Apotheek Duivenstede
Alteveerstraat 3
7906 CA, Hoogeveen
0528-262102
Mediq Apotheek de Weide BV
de Zaaier 8
7908 MA, Hoogeveen
0528-273593

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Hoogeveen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.