Particuliere thuiszorg Hoogeveen

Woont u in Hoogeveen en merkt u dat u steeds meer behoefte krijgt aan hulp en verzorging? Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in Hoogeveen, waarbij u precies de ondersteuning krijgt die in uw situatie nodig is. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, 12-uurs zorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Een groot voordeel van Zuster Jansen is dat u niet met wachtlijsten te maken krijgt als u ons inschakelt. Bij ons kunt u dus op korte termijn al ondersteund worden. Neem contact met ons op en leg uw situatie voor aan de zorgcoördinator. Deze zal u direct vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Warme zorg die volledig bij u past

Bij het invullen van onze particuliere thuiszorg in Hoogeveen stellen we uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal. We vinden het belangrijk dat u te allen tijde een veilig en vertrouwd gevoel heeft bij onze zorgverlening. Daarom werken we met kleine, vaste zorgteams, zodat u niet steeds hoeft te wennen aan vreemde gezichten. U krijg te maken met maximaal vijf verschillende zorgverleners, waardoor u al snel een band met ze opbouwt. Bij Zuster Jansen kennen we al onze verzorgers persoonlijk. We kunnen dus garanderen dat er een team voor u klaarstaat dat écht bij u past.

In heel Nederland staat Zuster Jansen voor u klaar

Zuster Jansen is actief in heel Nederland. Wij bieden dus niet alleen particuliere thuiszorg in Hoogeveen, maar ook in Meppel, Assen, Tynaarlo en andere Drentse plaatsen. Wilt u graag thuis blijven wonen, ondanks een (chronische) ziekte of beperking? Laat ons dan gerust helpen. Wanneer u contact met ons opneemt, plannen we met u een intakegesprek bij u thuis. Tijdens deze ontmoeten kunt u al uw wensen en behoeften aan ons kenbaar maken, zodat we u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Bethesda Ziekenhuis
Dr. G.H. Amshoffweg 1
7909 AA, Hoogeveen
0528-286222
Huisartsenpraktijk "Stationsstraat"
Stationsstraat 6a
7901 AB, Hoogeveen
0528-262657
Huisartsenpraktijk "De Linde"
van Limburg Stirumstraat 142
7901 AT, Hoogeveen
0528-262586
Apotheek Duivenstede
Alteveerstraat 3
7906 CA, Hoogeveen
0528-262102
Mediq Apotheek de Weide BV
de Zaaier 8
7908 MA, Hoogeveen
0528-273593
error: