Particuliere thuiszorg Enschede

Woont u in Enschede en bent u op zoek naar thuiszorg waarbij uw persoonlijke wensen en behoeften centraal staan? Dan biedt Zuster Jansen wellicht een oplossing. Onze ervaren zorgteams stellen uw belang voorop en bieden professionele en persoonlijke zorg in verschillende situaties. Op particuliere thuiszorg in Enschede hoeft u bij Zuster Jansen bovendien ook niet te wachten: wij werken niet met wachtlijsten, waardoor u al op korte termijn of zelfs met spoed geholpen kan worden. Wij nemen mantelzorgers taken uit handen en zorgen er zo voor dat er niemand in uw directe kring een zware zorgtaak op zich hoeft te nemen.

Uitstekende zorg thuis

Wanneer u thuis verpleging of verzorging ontvangt, is het belangrijk dat u echt alles krijgt wat u nodig heeft. Hiermee bedoelen we dus niet alleen een goede verzorging, maar ook persoonlijk contact en het gevoel dat u de controle heeft. Met particuliere thuiszorg in Enschede kunt u hier altijd op rekenen. Omdat het particuliere thuiszorg is, bepaalt u namelijk altijd zelf welke zorg u krijgt en de hoeveelheid daarvan. Bovendien werken we met kleine, vaste zorgteams. U bent altijd in goede handen.

Zuster Jansen biedt onder andere 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en nachtzorg. Ook zijn wij in te zetten wanneer iemand de laatste levensfase in gaat en deze periode graag thuis wil doorbrengen. Onze zorg kan echt het verschil betekenen tussen thuis blijven wonen of naar een zorginstelling verhuizen. Wilt u meer weten? Bekijk de website of neem contact met ons op.

Verschillende vormen van particuliere zorg

Particuliere thuiszorg in Enschede bestaat uit verschillende vormen van professionele zorg. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Het grote voordeel van particuliere thuiszorg is dat u altijd zelf bepaalt welke soort en hoeveelheid zorg u krijgt. Er is niemand anders die dit voor u bepaalt. Wilt u ook graag thuis blijven wonen, ondanks ziekte, een handicap of ouderdomskwalen? Doe dan gerust een beroep op onze uitgebreide zorg- en dienstverlening.

24-uurs zorg Enschede

Woont u in Enschede (of in de omgeving van Enschede) en bent u op zoek naar 24-uurs zorg bij u thuis? Particuliere thuiszorg van Zuster Jansen kan dan voor u een oplossing zijn. Wij verlenen onder andere 24-uurs zorg bij Alzheimer, palliatieve zorg en terminale zorg. Ook kunt u ons inschakelen wanneer u behoefte heeft aan extra zorg of wanneer u uw mantelzorger(s) wilt ontlasten. Wat uw reden ook is, in veel situaties kan onze professionele 24-uurs zorg een uitkomst bieden. Ook wanneer u ons tijdelijk nodig heeft kunnen wij er voor u zijn. U kunt altijd rekenen op een vast zorgteam dat bestaat uit maximaal vijf zorgverleners. 24-uurs zorg in Enschede bestaat onder andere uit laagcomplexe verzorging en verpleging, maar ook uit ondersteuning. Bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan het ziekenhuis of een vriend/vriendin.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Warme, persoonlijke zorg in heel Nederland

Zuster Jansen helpt u niet alleen op korte termijn met particuliere thuiszorg in Enschede: ook in Almelo, Hengelo en andere Overijsselse plaatsen staan we graag voor u klaar met zorg op maat. Wij zijn namelijk in heel Nederland actief, zodat we iedereen met een zorgvraag direct kunnen helpen. U krijgt bij ons altijd te maken met een klein, vast zorgteam dat bestaat uit maximaal vijf zorgverleners. U leert uw verzorgers dus meteen goed kennen, en ook uw familie heeft altijd een vast aanspreekpunt. Wilt u meer weten onze warme, persoonlijke ouderenzorg in Enschede? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Medisch Spectrum Twente (MST), locatie Enschede, gebouw Haaksbergerstraat
Haaksbergerstraat 55
7513 ER, Enschede
053-4872000
Tandartspraktijk M.R. Kijl
Varviksingel 200
7512 ET, Enschede
053-4315460
Gezondheidscentrum Wesselerbrink, Huisartspraktijk M.R.P. Ros
Wesseler-nering 60-8
7544 JC, Enschede
053-4781166
Tandartsenpraktijk Soons
Hengelosestraat 151
7521 AA, Enschede
053-4350189
Medsen Apotheek Deppenbroek
Rijnstraat 36
7523 GG, Enschede
053-4336800

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Enschede? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: