Particuliere thuiszorg Hengelo

Voor particuliere thuiszorg in Hengelo die volledig bij u past, kunt u altijd een beroep doen op Zuster Jansen. Wij bieden onder andere 24-uurs zorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer die helemaal worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Onze professionele, vaste zorgteams bieden u hulp en ondersteuning in verschillende situaties, en kunnen ook uw familie hierin goed bijstaan. Op zeer korte termijn is het al mogelijk om de zorg voor u te realiseren. Leg uw situatie voor aan onze zorgcoördinator en u hoort gelijk wat wij voor u kunnen betekenen.

24-uurs zorg Hengelo

Soms lijkt een situatie zo ingewikkeld of zwaar, dat u misschien denkt dat verhuizen naar een zorginstelling de enige oplossing is. In zo’n geval kan de 24-uurs zorg van Zuster Jansen een alternatief bieden. Bij Zuster Jansen ontvangt u, gewoon bij u thuis in Hengelo of omgeving, alle verzorging en verpleging die u nodig heeft. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in intensieve zorg bij Alzheimer, maar ook andere zorgvormen zijn mogelijk. 24-uurs zorg in Hengelo houdt in dat onze zorgverleners dag en nacht voor u klaar kunnen staan met de juiste zorg. Bovendien kan dit op korte termijn al worden ingezet, omdat we geen wachtlijsten hebben.

Voorkom verblijf in een zorginstelling

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen, is voor veel mensen een belangrijke persoonlijke wens. Om dat mogelijk te kunnen maken, is er soms intensieve zorg nodig. Zeker als u te maken krijgt met (chronische) ziekte, een handicap of ouderdomskwalen. Zuster Jansen streeft ernaar om ervoor te zorgen dat u niet in een zorginstelling hoeft te verblijven, maar dat u gewoon thuis kunt blijven wonen zoals u dat gewend bent. Wij kunnen daarbij taken overnemen van eventuele mantelzorgers, zodat zij niet overbelast raken. Het is bij Zuster Jansen ook mogelijk om onze particuliere thuiszorg in Hengelo te combineren met reguliere thuiszorg of mantelzorg, als u die nu al ontvangt. U kiest dan bijvoorbeeld voor 12-uurs zorg of nachtzorg.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zelf beslissen welke zorg u ontvangt

Het grote voordeel van particuliere thuiszorg in Hengelo, Oldenzaal of Rijssen, is dat u te allen tijde zelf beslist welke soort en hoeveelheid zorg u ontvangt. Er is niemand anders die dit voor u kan bepalen. U kunt bij Zuster Jansen terecht als u een CIZ-indicatie heeft voor zorg vanuit de WLz, maar ook zonder een dergelijke indicatie kunt u rekenen op de hulp van onze verzorgers. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Helder Kliniek Enschede
Geerdinksweg 139-37
7555 DL, Hengelo
0900 - 7777555
Huisartsenpraktijk "De Es"
H Leefsmastraat 4
7556 JG, Hengelo OV
074-2913840
Huisartspraktijk "Het Erf"
Drilscholtenstraat 36
7556 NP, Hengelo OV
074-2913603
Apotheek de Vries
Enschedesestraat 40
7551 EN, Hengelo OV
074-2910765
Apotheek Koop
Havezatenlaan 1-11
7557 VW, Hengelo OV
074-2423465

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Hengelo? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.