Particuliere thuiszorg Friesland

Natuurlijk gaat u er nooit vanuit dat u op een dag intensieve zorg nodig heeft. Het is echter wel verstandig om te weten waar te zoeken, mocht u wél hulp nodig hebben. Particuliere thuiszorg in Friesland kunt u onder andere regelen bij Zuster Jansen. Wij zijn als particuliere thuiszorgorganisatie onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, 12-uurs zorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Onze professionele en betrokken zorgverleners willen ervoor zorgen dat het verhuizen naar een instelling uitgesteld of zelfs compleet vermeden kan worden. Dit doen we door kwalitatief hoogwaardige zorg te bieden, waarbij u desnoods dag en nacht op ons kunt rekenen.

Deskundige zorgverleners met jarenlange ervaring

De zorgverleners van Zuster Jansen kunnen ondersteuning bieden in zeer uiteenlopende situaties. Wij verlenen bijvoorbeeld palliatieve of terminale thuiszorg, ook met spoed als dat nodig is. Is de situatie op dit moment onhoudbaar en is het essentieel dat u zorg ontvangt? Neem dan contact op met onze zorgcoördinator voor een passende oplossing. Zuster Jansen werkt standaard met zorgteams die bestaan uit maximaal vijf personen, om ervoor te zorgen dat u echt de kans krijgt om een band op te bouwen met de zorgverleners. Niet alleen voor u, maar ook voor uw naasten zal deze vertrouwdheid een belangrijke rol spelen.

Uw persoonlijke wensen en behoeften zijn leidraad

Bij Zuster Jansen kijken we graag naar de mogelijkheden, en minder naar de beperkingen. Wat wilt u graag samen ondernemen? Boodschappen doen, een vriend of vriendin bezoeken, de stad in gaan: u kunt zoveel mogelijk zelf aangeven wat u graag zou willen doen. Natuurlijk houden we ook contact met uw behandelend arts en eventuele transferverpleegkundige, zodat de zorg voor u op alle vlakken goed wordt ingezet. Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Friesland, bijvoorbeeld in Leeuwarden, Drachten of Harlingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees op onze website meer over de zorg- en dienstverlening.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Medisch Centrum Leeuwarden (MCL)
Henri Dunantweg 2
8934 AD, Leeuwarden
058-2866666
Antonius Ziekenhuis Sneek
Bolswarderbaan 1
8601 ZK, Sneek
0515-488888
Ziekenhuis Nij Smellinghe
Compagnonsplein 1
9202 NN, Drachten
0512-588888
Ziekenhuis Tjongerschans
Thialfweg 44
8441 PW, Heerenveen
0513- 685685
error: