Particuliere thuiszorg Genemuiden

Zuster Jansen verleent particuliere thuiszorg door heel Nederland. Ook bij u thuis kunnen wij de beste zorg verlenen. Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Genemuiden, of in de buurt van deze plaats? Maak dan kennis met Zuster Jansen. Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg en kan in iedere situatie een passende oplossing bieden die volledig aansluit bij al uw zorgwensen.

Wij bieden onder andere professionele nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en 24-uurs zorg. De laatstgenoemde zorgvorm is tevens ook de meest aangevraagde vorm van onze particuliere thuiszorg. Hiermee kunnen we namelijk voor veel mensen realiseren dat zij gewoon thuis kunnen blijven wonen, ondanks (chronische) ziekte, een handicap of ouderdomskwalen.

Houd de regie over uw eigen leven

Particuliere thuiszorg in Genemuiden is ondersteuning waar u zelf altijd de controle over heeft. Dat is het grote voordeel van particuliere zorg: u bepaalt geheel zelf welke soort en hoeveelheid verzorging u ontvangt. U kunt bij Zuster Jansen terecht als u een CIZ-indicatie heeft voor zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), maar ook zonder deze indicatie helpen wij u natuurlijk graag. Dit doen wij bovendien al op korte termijn, omdat we niet werken met wachtlijsten. Zelfs in spoedgevallen kan er binnen enkele uren een professionele verzorger bij u aanwezig zijn.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Overal in Nederland direct zorg op maat

Niet alleen in Genemuiden kunt u direct een beroep doen op onze zorg- en dienstverlening: ook in Zwolle, Kampen en andere Overijsselse plaatsen bieden we zorg op maat. Zuster Jansen is namelijk in heel Nederland actief, en helpt daarbij iedereen met een dringende zorgvraag. Wilt u meer informatie over één van onze zorgvormen, of over het regelen van particuliere zorg? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze zorgcoördinatoren vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van particuliere thuiszorg in Genemuiden.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Medisch Centrum de Steenpoort
Prinses Julianastraat 25
8281 CK, Genemuiden
038-3851200
Apotheek de Muiden
Prinses Julianastraat 23
8281 CK, Genemuiden
038-3855030
Bakker Podologie
Dorus Rijkersstraat 2
8281 DG, Genemuiden
06-10914147
Centrum Tandheelkunde Genemuiden
Langestraat 100
8281 AN, Genemuiden
038-3854144

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Genemuiden? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.