Particuliere thuiszorg Gennep

Voor professionele particuliere thuiszorg in Gennep schakelt u de hulp in van Zuster Jansen. Bent u door omstandigheden op zoek naar thuiszorg, voor uzelf of een familielid? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Zuster Jansen biedt onder andere 24-uurs zorg, zorg bij Alzheimer en zorg in de laatste levensfase. Onze zorgverleners werken in kleine, vaste teams en hebben affiniteit met uw specifieke situatie. Heeft u dag en nacht zorg nodig, dan staan zij voor u klaar.

Wij vinden het erg belangrijk dat u zo lang thuis kunt blijven wonen als u wilt. We realiseren dan ook graag voor u dat verblijf in een zorginstelling wordt uitgesteld of vermeden. Lees op onze website gerust meer over de uitgebreide zorg- en dienstverlening die we bieden in Gennep en omgeving.

Een persoonlijk zorgteam dat goed bij u past

Alle zorgverleners die bij ons werkzaam zijn, kennen wij persoonlijk. Waar ze ook actief zijn in Nederland. Wij vinden dit erg belangrijk, omdat we daardoor een zorgteam voor u kunnen samenstellen dat écht bij u past. U krijgt bij particuliere thuiszorg in Gennep altijd te maken met maximaal vijf ervaren verzorgers. U bouwt al snel een band met ze op, omdat u niet steeds hoeft te wennen aan vreemde gezichten. Ook voor uw familie is het fijn dat er continu sprake is van een vast aanspreekpunt.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Laat ons weten hoe we kunnen helpen

Particuliere thuiszorg in Gennep houdt in dat u helemaal zelf bepaalt welke soort en hoeveelheid zorg u ontvangt. Wilt u onze hulp combineren met reguliere thuiszorg of mantelzorg? Dan komen wij graag op korte termijn al de juiste oplossing bieden. Zuster Jansen werkt niet met wachtlijsten, waardoor we zelfs in spoedgevallen snel kunnen schakelen. Wat kunnen we voor u betekenen? Neem contact op met onze zorgcoördinator, om vrijblijvend uw persoonlijke omstandigheden te bespreken. Woont u niet in Gennep, maar bijvoorbeeld in Mook, Horst of een andere plaats in Limburg? Ook dan staan wij natuurlijk voor u klaar.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


UMC ST. Radboud
Geert Grooteplein-Zuid 10
6525 GA, Nijmegen
024-3611111
Medsen Apotheek Gennep
Brugstraat 25
6591 BA, Gennep
0485-545500
Fysiotherapie Gennep-Oefelt
Picardie 16
6591 JE, Gennep
0485-512548
Huisartsenpraktijk Gennep
Europaplein 3
6591 AV, Gennep
0485-512317

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Gennep? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.