Particuliere thuiszorg Horst

Waar u ook woont in Nederland, Zuster Jansen vindt het belangrijk dat u direct een beroep moet kunnen doen op thuiszorg van de beste kwaliteit. Ook in Horst kunnen we direct voor u klaarstaan als dat nodig is. Particuliere thuiszorg in Horst bestaat uit verschillende soorten professionele ondersteuning. Er is dus altijd een passend antwoord op uw zorgvraag. Heeft u bijvoorbeeld te maken gekregen met (chronische) ziekte of een handicap, en wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Dan helpen wij u graag bij het realiseren van deze wens. Lees gerust verder over het regelen van particuliere zorg op maat.

Volledige zorg voor dag en nacht

Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in het verlenen van 24-uurs zorg. Bij deze zorgvorm kunt u dag en nacht rekenen op een toegewijde, ervaren verzorger die goed weet wat u nodig heeft. U ontvangt niet alleen verzorging en verpleging, maar ook begeleiding bij uitstapjes, emotionele ondersteuning en praktische hulp. Kortom: 24 uur per dag bent u in de beste handen. Kiest u liever niet voor 24-uurs zorg, bijvoorbeeld omdat u al reguliere thuiszorg of mantelzorg ontvangt? Dan kunt u ons eveneens inschakelen voor 12-uurs zorg of nachtzorg. Wij helpen u daarnaast als u op zoek bent naar ondersteuning in een specifieke situatie: particuliere thuiszorg in Horst kan ook worden verleend in de laatste levensfase, of bij de ziekte van Alzheimer.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Een vast zorgteam staat voor u klaar

Bij Zuster Jansen krijgt u altijd te maken met een klein, vast zorgteam, dat bestaat uit maximaal vijf zorgverleners. Zo bouwt u al snel een band op met de mensen die voor u komen zorgen. Wij bieden niet alleen particuliere thuiszorg in Horst, maar staan ook in Roermond, Venlo of Panningen voor u klaar. Onze zorgverleners zijn namelijk actief in heel Nederland. Wilt u meer informatie over particuliere thuiszorg, of wilt u direct uw zorgwensen kenbaar maken? Neem dan contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk "Nieuw Huys"
Americaanseweg 35
5961 GN, Horst
077-4658999
Huisartspraktijk Majoor
Westsingel 100
5961 DH, Horst
077-3985042
Diëtistenpraktijk Leef
Willem Alexanderstraat 39
5961 XK, Horst
06-50885897
Diëtistenpraktijk Reijnders-Heyligers
Hoofdstraat 26
5961 EZ, Horst
077-3983511

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Horst? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.