Particuliere thuiszorg Limburg

U kunt te allen tijde een beroep doen op particuliere thuiszorg in Limburg door Zuster Jansen. Wij bieden een passende oplossing voor iedere zorgvraag, waarbij u niet op een wachtlijst komt te staan. Bij Zuster Jansen kunt u zelfs met spoed gebruikmaken van onze zorg- en dienstverlening, waar u ook woont in Limburg. Een groot voordeel van particuliere thuiszorg is dat u uiteindelijk zelf beslist over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt. Er is niemand die voor u bepaalt wat u nodig heeft, waardoor u alle vrijheid heeft om hulp te kiezen die aansluit op uw persoonlijke wensen.

Persoonlijke zorg waarbij uw wensen leidraad zijn

De zorg van Zuster Jansen is warm en persoonlijk, en wordt altijd afgestemd op uw eigen voorkeuren en behoeften. We bieden niet alleen verzorging en verpleging, maar staan ook voor u klaar met gezelschap, begrip en een luisterend oor. Daarnaast zijn er natuurlijk allerlei activiteiten die we samen kunnen ondernemen, zeker als u kiest voor onze 24-uurs zorg. Samen boodschappen doen, koken, bij iemand op visite gaan: we vullen de dag zoveel mogelijk in zoals u dat wenst. Met professionele thuiszorg in Limburg kunt u een eventuele mantelzorger meer ruimte geven, zonder dat u inlevert op goede zorg. U bent bij Zuster Jansen altijd in goede handen, wat ook bij rust zorgt voor uw naasten.

Vraag gerust om meer informatie

Woont u in Maastricht, Roermond, Gennep of een andere plaats in Limburg, en heeft u dringend behoefte aan passende verzorging? Neem dan contact op met Zuster Jansen voor een gesprek met onze zorgcoördinator. Natuurlijk is dit in eerste instantie altijd vrijblijvend, en zult u persoonlijk advies krijgen over de zorg die wij u kunnen bieden. We kunnen daarbij ook meer informatie geven over het aanvragen van een indicatie, of het bekostigen van particuliere thuiszorg in Limburg. Laat ons weten wat u nodig heeft, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Neem direct contact op voor advies

 

Selecteer plaats