Particuliere thuiszorg Mook

Bent u op zoek naar betrouwbare, particuliere thuiszorg in Mook, waarbij u zich direct op uw gemak voelt? De professionele verzorgers van Zuster Jansen stellen uw persoonlijke wensen en behoeften altijd volledig centraal. U geeft zelf aan wat u prettig vindt, zodat we zorg kunnen verlenen die echt bij u past. Omdat het bij Zuster Jansen gaat om particuliere zorg, houdt u altijd de controle over de soort en hoeveelheid ondersteuning die u ontvangt. Er is niemand die voor u beslist waar u recht op heeft en wat u nodig heeft. Bovendien regelt u particuliere thuiszorg in Mook rechtstreeks met ons.

Zuster Jansen biedt altijd zorg op maat

Ons zorgaanbod bestaat uit verschillende soorten ondersteuning, die helemaal worden afgestemd op uw omstandigheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor 24-uurs zorg, waarbij u dag en nacht kunt rekenen op een toegewijde verzorger. Kiest u liever voor een andere vorm, omdat u bijvoorbeeld al reguliere thuiszorg of mantelzorg ontvangt? Dan bieden wij ook 12-uurs zorg of nachtzorg aan. Daarnaast staan wij klaar met zorg in de laatste levensfase en verzorging bij de ziekte van Alzheimer. Welke zorgvorm u ook afneemt, u krijgt altijd te maken met een vast team dat bestaat uit vijf verschillende zorgverleners. Zo bouwt u direct een band op met de mensen die dagelijks bij u over de vloer komen.

24-uurs zorg Mook

Woont u in Mook of omgeving, en bent u op zoek naar ondersteuning die dag en nacht kan worden ingezet? Dan kunt u altijd een beroep doen op Zuster Jansen. Wij bieden particuliere 24uurs zorg in Mook: dit houdt in dat u zelf altijd de controle heeft over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt. Op deze website vindt u meer informatie over wat 24-uurs zorg precies inhoudt, maar ook over de kosten die u maakt wanneer u kiest voor particuliere zorg. Natuurlijk geven we u ook graag persoonlijk meer informatie. 24-uurs zorg in Mook kan de wens om thuis te blijven wonen voor veel mensen realiseren. Ziekte, een handicap en ouderdomskwalen hoeven niet langer te betekenen dat u in een zorginstelling moet verblijven. Zuster Jansen denkt graag met u mee over de optimale invulling van 24-uurs zorg. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Vind direct thuiszorg die bij u past

Particuliere thuiszorg in Mook, Venray, Horst of andere Limburgse plaatsen, is direct te regelen. Zuster Jansen is actief in heel Nederland en werkt daarbij niet met wachtlijsten. Wij helpen u graag uw mantelzorger (gedeeltelijk) te ontlasten, zodat u met professionele verzorging thuis kunt blijven wonen en uw familieleden geen zorgtaak hoeven uit te voeren. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie. Neem gerust contact op met onze zorgcoördinator, zodat u ervan verzekerd bent dat de juiste zorg beschikbaar is op het juiste moment.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk Y. Fisscher en Mw. P. Pulles-McNeill
Groesbeekseweg 7
6585 KE, Mook
024 6963933
Molenhoek Mook Huisartsenpraktijk
Prinsenweg 6
6584 AZ, Molenhoek
024 3585060
Apotheek de Mookerheide
Groesbeekseweg 5
6585 KE, Mook
024 6963082
Mook-Milsbeek praktijk voor fysio- & manuele therapie
Groesbeekseweg 12
6585 KG, Mook
024 6962537

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Mook? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: