Particuliere thuiszorg Haaksbergen

Bij Zuster Jansen kunt u altijd aanspraak maken op de beste particuliere thuiszorg, waar u ook woont in Nederland. 24 uur per dag zorg ontvangen terwijl u in Haaksbergen woont? Dat is geen probleem. Als het nodig is kunnen we de zorg voor u zelfs met spoed al inzetten. Ook als u geen 24-uurs zorg nodig heeft maar een andere vorm, kunt u ons inschakelen. Denk hierbij aan 12-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale thuiszorg. Bij particuliere thuiszorg in Haaksbergen houdt u altijd zelf de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt. Bekijk ons zorgaanbod op de website, of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

24-uurs zorg Haaksbergen

24-uurs zorg Haaksbergen is thuiszorg op maat waarbij u steeds te maken krijgt met dezelfde zorgverleners. Wij kunnen ervoor zorgen dat u (nog) niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen, door u thuis alle verzorging en verpleging te bieden die u nodig heeft. Hierbij worden uw mantelzorgers ontlast omdat wij voor u de gehele zorgtaak over kunnen nemen. Of u nu voor slechts enkele weken, als overbruggingszorg, of juist maanden of jaren onze hulp kunt gebruiken: onze ervaren zorgteams staan voor u klaar.

Een veilig en vertrouwd gevoel bij onze zorg

Zuster Jansen werkt altijd met kleine, vaste zorgteams, waardoor u altijd dezelfde mensen bij u thuis ontvangt. Zo kan er van beide kanten gewerkt worden aan een persoonlijke band, die het verlenen en ontvangen van intensieve zorg ten goede komt. Ook voor uw familieleden is het fijn dat u verzorgd wordt door ‘vertrouwde gezichten’: zij kunnen altijd bij onze zorgverleners terecht als ze vragen hebben, of graag advies willen. De ervaren verzorgers van Zuster Jansen hebben veel ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen: dit betekent dat ze u uitstekend kunnen voorzien van particuliere thuiszorg in Haaksbergen op maat.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Langer thuis blijven wonen met professionele ondersteuning

Niet alleen in Haaksbergen, maar ook in Enschede, Goor of Hengelo kunt u een beroep doen op de zorg van Zuster Jansen. Wij zijn in heel Nederland actief en helpen u graag op korte termijn al met ondersteuning die bij u past. U kunt daardoor langer thuis blijven wonen, zelfs als u te maken heeft gekregen met een ernstige (chronische) ziekte, handicap of ouderdomskwalen. Wilt u meer weten over particuliere thuiszorg in Haaksbergen, of over het regelen ervan? Neem dan gerust eens contact op met onze zorgcoördinator. Deze vertelt u vrijblijvend meer over de mogelijkheden van professionele thuiszorg.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis
Kortenaerstraat 39a
7482 BH, Haaksbergen
06-33765967
Tandheelkunde Haaksbergen
Kruislandstraat 42
7481 KX, Haaksbergen
053-5721312
Het Doktershuis, Praktijk van Grafhorst
Wiedenbroeksingel 4
7481 BT, Haaksbergen
053-5721888
Fysiotherapie Noordman c.s.
Weertseriet 17
7481 BC, Haaksbergen
053-5721338
Apotheek de Hofbraak
Spoorstraat 41
7481 HW, Haaksbergen
053-5721809

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Haaksbergen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: