Particuliere thuiszorg Haaren

Het is niet altijd gemakkelijk om zorg te vinden die perfect bij uw situatie past. Bij Zuster Jansen weet u echter dat u altijd in goede handen bent. Om de juiste particuliere thuiszorg in Haaren te kunnen verlenen, kijken wij altijd naar uw persoonlijke wensen en behoeften. Op deze manier wordt onze ondersteuning altijd passend gemaakt, welke vorm van zorg u ook bij ons afneemt. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, palliatieve zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en nachtzorg. Heeft u door ziekte of een handicap ook een groeiende behoefte aan hulp? Dan kunt u te allen tijde een beroep op ons doen. We kunnen er dag en nacht voor u zijn als dat nodig is.

Ook een combinatie met mantelzorg of reguliere thuiszorg is mogelijk

Is er tot nu toe altijd een familielid geweest dat voor u zorgde, maar merkt u dat deze oplossing voor beide partijen niet meer de beste is? Dan is het wellicht verstandig om professionele hulp in te schakelen. Particuliere thuiszorg Haaren kan dienen als vervanging van mantelzorg (of reguliere thuiszorg), maar het kan ook een aanvulling zijn. Voorbeeld: u zou overdag verzorgd kunnen worden door uw partner of een andere naaste, en ‘s avonds komt een zorgverlener van Zuster Jansen om ‘s nachts over u te waken. Het kan natuurlijk ook andersom, wanneer u bijvoorbeeld een werkende partner hebt die ‘s nachts gewoon bij u is. Kortom: de zorg van Zuster Jansen wordt volledig afgestemd op wat er nodig is in uw situatie.

24-uurs zorg Haaren

U weet zeker dat u in goede handen bent, wanneer u voor particuliere 24-uurs zorg in Haaren. Onze ervaren, betrokken zorgverleners stellen uw persoonlijke wensen centraal en dat ziet u terug in de diverse zorgvormen die wij bieden. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en palliatieve zorg. Samen kunnen we ervoor zorgen dat u (nog) niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen voor de zorg die u nodig heeft, maar dat u gewoon thuis kunt blijven wonen. Wilt u weten wat we zoal kunnen betekenen in uw situatie? Onze zorgcoördinator is te bereiken via 020-6366837. Deze legt u graag meer uit over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Bepaal zelf welke zorg u ontvangt

Wilt u een beroep doen op de zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen, dan kunt u zelf beslissen welke soort en hoeveelheid zorg u wenst te ontvangen. Hier adviseren wij u natuurlijk graag over. Wij bieden niet alleen particuliere thuiszorg in Haaren, maar ook in Sint-Michielsgestel, Boxtel en andere plaatsen doet u direct een beroep op onze ondersteuning. Wilt u meer informatie over onze zorg op maat? Neem dan gerust contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartspraktijk Haaren
Driehoeven 3
5076 BA, Haaren
0411-621205
Podovision
Leypad 1
5076 BE, Haaren
0411-621224
Tandartspraktijk Sanders
Lindelaan 30c
5268 CC, Helvoirt
0411-622195
Huisartsenpraktijk Helvoirt
Valkenierstraat 8c
5268 DK, Helvoirt
0411-641307
BENU Apotheek Helvoirt
Torenstraat 29b
5268 AS, Helvoirt
0411-643566

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Haaren? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: