Particuliere thuiszorg Heerlen

Woont u in Heerlen, en merkt u dat de dagelijkse handelingen steeds meer moeite kosten? Heeft u te maken gekregen met een (chronische) ziekte of beperking, maar wilt u niet naar een zorginstelling verhuizen om verzorgd te worden? Kies dan voor particuliere thuiszorg in Heerlen door Zuster Jansen.

Met de 24-uurs zorg van Zuster Jansen heeft u dag en nacht iemand om u heen waar u op kunt rekenen. De verzorging staat hierbij natuurlijk centraal, maar wij staan u ook bij met het boodschappen doen, koken en activiteiten zoals wandelen. U kunt dus gewoon uw dagelijkse routine blijven houden, met dat extra stukje ondersteuning dat u nodig heeft. Naast 24-uurs zorg bieden wij ook andere vormen van thuiszorg, zoals nachtzorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Bekijk voor een volledig overzicht gerust eens onze website.

Warme ondersteuning voor u en uw naasten

Wanneer u zorg ontvangt van Zuster Jansen, bent u te allen tijde in goede handen. De aandacht van onze zorgverleners gaat volledig uit naar uw persoonlijke wensen en behoeften. Daarnaast bieden we ook ondersteuning aan uw familieleden: voor hen kan de situatie tenslotte ook zwaar zijn. Niet alleen in Heerlen kunt u direct een beroep doen op particuliere thuiszorg. Ook als u in Mook, Maastricht of Eijsden woont, helpen we u graag. Zuster Jansen is namelijk actief in heel Nederland, zodat iedereen met een zorgvraag geholpen kan worden.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Controle over de zorg die u ontvangt

Particuliere thuiszorg Heerlen is zorg die die zelf regelt en betaalt. U houdt zelf dus altijd de controle over de soort en hoeveelheid ondersteuning die u van ons ontvangt. Heeft u een CIZ-indicatie voor zorg vanuit de Wlz? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een persoonsgebonden budget (pgb), waarmee u een deel van de verzorging kunt inkopen. Ook zonder indicatie bent u meer dan welkom bij Zuster Jansen. Wilt u meer weten over onze uitgebreide zorg- en dienstverlening? Neem dan (vrijblijvend) contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Atrium Medisch Centrum Parkstad, locatie Heerlen
H. Dunantstraat 5
6419 PC, Heerlen
045-5766666
Huisartsenpraktijk "Onder de Luifel"
Deken Nicolayestraat 3-5
6411 CL, Heerlen
045-5713820
Huisartsenpraktijk "Vlotstraat"
Vlotstraat 7
6417 CA, Heerlen
045-5716378
Apotheek Claessens BV
Bongerd 2
6411 JM, Heerlen
045-5506630
Diëtistenpraktijk B. Coonen
Eikstraat 125
6413 RT, Heerlen
046-4008933

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Heerlen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: