Particuliere thuiszorg Eijsden

Waar u ook woont in Nederland, Zuster Jansen kan u altijd voorzien van de beste professionele thuiszorg. Particuliere thuiszorg in Eijsden bijvoorbeeld wordt met de grootste zorg opgezet, en kan op zeer korte termijn al invulling krijgen. Dat kan betekenen dat we 24 uur per dag voor u komen zorgen, maar het kan ook inhouden dat er alleen ‘s nachts iemand bij u is. Ook andere invullingen zijn zeker mogelijk. Hoe we u gaan helpen, hangt uiteraard volledig af van uw persoonlijke wensen en behoeften.

Zuster Jansen werkt altijd met kleine, vaste zorgteams, zodat u altijd dezelfde mensen bij u thuis ontvangt. Merkt u ook dat u steeds meer ondersteuning nodig heeft, maar wilt u niet verhuizen naar een verpleeg- of verzorgingshuis? Dan kan onze particuliere thuiszorg Eijsden de oplossing voor u zijn.

Bepaal zelf hoe u gebruikmaakt van ons zorgaanbod

Heeft u door omstandigheden behoefte aan bijvoorbeeld 12-uurs zorg, terminale thuiszorg of zorg bij de ziekte van Alzheimer? Laat het dan gerust weten. In een intakegesprek bij u thuis geeft u aan wat uw wensen en verwachtingen zijn bij onze particuliere thuiszorg in Eijsden. Bij Zuster Jansen bepaalt u altijd zelf welke soort en hoeveelheid zorg u uiteindelijk ontvangt. Ook beslist u zelf of we er slechts tijdelijk voor u zijn, of misschien wel voor onbepaalde tijd. Het grootste voordeel van particuliere zorg is dat u de controle houdt over uw situatie.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Regel direct zorg op maat in uw woonplaats

Particuliere thuiszorg in Eijsden, Heerlen, Panningen of andere Limburgse plaatsen is voor u direct beschikbaar. Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten, waardoor we snel kunnen schakelen. Als het voor u nodig is, kan er binnen enkele uren een professionele verzorger bij u aanwezig zijn. Wilt u een mantelzorger meer ruimte geven, of wilt u er gewoon van verzekerd zijn dat de juiste zorg beschikbaar is als u dat wenst? Neem dan gerust contact op met onze zorgcoördinator, om uw situatie te bespreken.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk Eijsden
Oude Raadhuis 10
6245 DE, Eijsden
043-4091294
Tandartsenpraktijk Eijsden
Breusterhof 12
6245 EL, Eijsden
043-4091662
Mediq Apotheek Eijsden
Breusterstraat 56
6245 EK, Eijsden
043-4093121
FysioHolland Maastricht
Dousbergweg 4
6216 GC, Maastricht
043-7600333
Ziekenhuis Maastricht UMC+
P. Debyelaan 25
6229 HX, Maastricht
043-3876543

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Eijsden? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: