Particuliere thuiszorg Hof van Twente

Ziekte, ouderdom of een ingrijpende operatie kunnen ervoor zorgen dat u meer ondersteuning nodig heeft dan u gewend bent. Een familielid of partner vragen is niet altijd een (gewenste) oplossing en soms niet eens een optie. Gelukkig is er dan de professionele particuliere thuiszorg van Zuster Jansen. Heeft u particuliere thuiszorg in Hof van Twente nodig, omdat u bijvoorbeeld in Bentelo, Diepenheim of Deldenerbroek woont? Dan kan er al op zeer korte termijn een ervaren zorgteam voor u klaarstaan. Met onze zorg op maat kunnen we bereiken dat opname in een zorginstelling uitgesteld of zelfs in zijn geheel voorkomen kan worden. Bevindt u zich ook in een lastige situatie en wilt u niet afhankelijk zijn van een mantelzorger? Neem dan contact op met onze zorgcoördinator.

Kies uit verschillende vormen van particuliere thuiszorg

Particuliere thuiszorg in Hof van Twente bestaat uit verschillende zorgvormen, die allemaal volledig worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg en nachtzorg, maar ook voor 12-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale thuiszorg kunt u bij ons terecht. U hoeft geen permanente zorgbehoefte hebben om ons te kunnen inschakelen: we kunnen er ook tijdelijk voor u zijn. Bent u bijvoorbeeld net ontslagen uit het ziekenhuis, maar kunt u nog niet volledig op eigen benen staan? Dan staan wij u graag bij totdat u weer voldoende zelfstandig bent.

24-uurs zorg Hof van Twente

Ook in Hof van Twente kunt u aanspraak maken op onze 24-uurs zorg die in uw situatie nodig is. Of dit nu voor slechts enkele weken, voor maanden, of voor langere tijd is, dat maakt voor Zuster Jansen niet uit. Kiest u voor onze 24-uurs zorhg in Hof van Twente, dan staan onze zorgverleners dag en nacht voor u klaar als u dit wenst. Bij Zuster Jansen kunt u onder andere terecht voor andere zorgvormen zoals; zorg bij de ziekte van Alzheimer. Ook andere zorgvormen zijn echter mogelijk. U leest er alles over op onze website.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Passende ondersteuning in uw woonplaats

Niet alleen in Hof van Twente kunt u direct een beroep doen op Zuster Jansen: ook in Bathmen, Haaksbergen of Wierden staan we graag op korte termijn al voor u klaar. Onze ervaren zorgverleners zijn namelijk actief in heel Nederland. Omdat we niet met wachtlijsten werken, is het zelfs in spoedgevallen mogelijk om snel te schakelen. Zo bent u ervan verzekerd dat passende zorg altijd beschikbaar is op het moment dat u het nodig heeft. Wilt u meer informatie over particuliere thuiszorg Hof van Twente, of wilt u ons direct inschakelen? Wilt u meer weten of persoonlijk uw vragen stellen? Bel dan met 020-6366837 voor contact met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsen Doff en Rosing
Goorseweg 7
7475 BB, Markelo
0547-361201
Apotheek Markelo
Burg de Beaufortplein 17
7475 AG, Markelo
0547-363936
Fysiotherapie Markelo
Prinses Irenestraat 7
7475 BW, Markelo
0547-361699
Tandartspraktijk R. Jongkees
Irisstraat 2-02
7471 AV, Goor
0547-276021
Diëtist Eet- en Leefstijl, locatie Goor
Scherpenzeelseweg 25
7471 GM, Goor
06-40184688

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Hof van Twente? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: