Particuliere thuiszorg Roermond

Particuliere thuiszorg in Roermond van de beste kwaliteit ontvangt u wanneer u kiest voor Zuster Jansen. Onze professionele zorgverleners kunnen als het nodig is 24 uur per dag voor u komen zorgen, en zullen erop toezien dat het u aan niets ontbreekt. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer, 12-uurs zorg en terminale thuiszorg. Heeft u door omstandigheden een groeiende behoefte aan hulp en ondersteuning in uw dagelijks leven, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor zorg die alleen in de nacht wordt verleend, zodat er altijd iemand is die over u waakt wanneer u slaapt.

Zuster Jansen werkt niet met wachtlijsten, waardoor we snel kunnen schakelen. Indien nodig kan er binnen enkele uren al een professionele zorgverlener bij u aanwezig zijn.

Geen zorgtaken (meer) voor uw familie

Is er tot nu toe altijd een familielid geweest dat voor u zorgde, maar vormt dit niet langer een gewenste oplossing? Dan biedt de zorg van Zuster Jansen uitkomst: wij kunnen alle taken van uw mantelzorger overnemen, waardoor het risico op overbelasting verdwijnt. Uw familie hoeft zich alleen nog maar te concentreren op uw gezelschap. Particuliere thuiszorg in Roermond wordt volledig ingericht zoals u dat wenst: wilt u particuliere zorg combineren met reguliere thuiszorg, of mantelzorg? Dan is dat in de meeste gevallen uitstekend mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Regel direct passende zorg bij Zuster Jansen

Niet alleen in Roermond kunt u de beste thuiszorg direct ontvangen: ook als u in Mook, Gennep of Eijsden woont, is de juiste oplossing op korte termijn beschikbaar. Onze zorgverleners zijn namelijk actief in heel Nederland. Wanneer u contact met ons opneemt en uw zorgwensen aan ons kenbaar maakt, plannen we met u een intakegesprek waarin u alles vertelt over uw zorgen, wensen en verwachtingen. Er wordt dan een team voor u samengesteld dat bestaat uit maximaal vijf zorgverleners, zodat u al snel een band opbouwt met de toegewijde verzorgers.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


DC Klinieken Roermond
Zwartbroekpoort 3
6041 LS, Roermond
0475-352770
Laurentius Ziekenhuis
Mgr. Driessenstraat 6
6043 CV, Roermond
0475-382222
Huisartspraktijk "Fokkerstraat"
Fokkerstraat 66
6044 SW, Roermond
0475-323317
Huisartsenpraktijk "Het Roosendael"
Kasteel Hillenraedtstraat 123
6043 HD, Roermond
0475-321121
Apotheek Reinald
Graaf Reinaldstraat 7
6041 XB, Roermond
0475-332835

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Roermond? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.