Particuliere thuiszorg Venlo

Als het om thuiszorg gaat, stelt u hoge eisen. Dat is ook de bedoeling. Mensen die u komen verzorgen in uw eigen, vertrouwde omgeving, moeten beschikken over bepaalde eigenschappen. Ze moeten betrouwbaar zijn, voldoende ervaring hebben en affiniteit hebben met uw situatie. Vooral als u een specifieke zorgvraag heeft, zoals de ziekte van Alzheimer of een andere (chronische) aandoening, is het extra belangrijk dat de zorgverleners hiermee om weten te gaan. Bij Zuster Jansen vindt u enkel deze mensen. Wij bieden op korte termijn al particuliere thuiszorg in Venlo, waarbij u te maken krijgt met een warme, persoonlijke benadering. Omdat we werken met kleine teams, krijgt u de kans om echt een band op te bouwen met uw verzorgers, en hoeft u niet steeds te wennen aan vreemde gezichten.

Uitgebreide zorg- en dienstverlening

Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Ook kunt u bij ons terecht wanneer u bijvoorbeeld vooral ‘s nachts zorg nodig heeft. Om een plan samen te stellen en te bepalen wat u nodig heeft, neemt u contact op met onze zorgcoördinator. Bij ons krijgt u nooit te maken met wachtlijsten, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen direct een beroep moet kunnen doen op de zorg die nodig is. Met onze hulp kunt u langer thuis blijven wonen, ook als u (tijdelijk) minder zelfstandig bent geworden.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Een passend antwoord op uw zorgvraag

Woont u niet in Venlo, maar bijvoorbeeld in Panningen of Venray? Ook dan staat Zuster Jansen voor u klaar met ondersteuning op maat. We kunnen in heel Nederland taken overnemen van eventuele mantelzorgers, maar het is ook mogelijk om onze particuliere zorg te combineren met reguliere thuiszorg of mantelzorg. Wat uw zorgvraag ook is, Zuster Jansen streeft ernaar een passend antwoord te bieden. Voor meer informatie over particuliere thuiszorg in Venlo neemt u uiteraard (vrijblijvend) contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


VieCurie Medisch Centrum
Tegelseweg 210
5912 BL, Venlo
077-3205555
Huisartsenpraktijk Venlo-Zuid
Emmastraat 124a
5912 CT, Venlo
077-3544884
Medisch Centrum Groenveld Huisartsen
Prinsenstraat 10
5913 ST, Venlo
077-3212121
Kring-apotheek Venlo-Zuid
Emmastraat 120
5912 CT, Venlo
077-3541011
Fysiotherapie Gelreplein
Veldenseweg 41
5914 SL, Venlo
077-3511475

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Venlo? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: