Particuliere thuiszorg Leiden

Zoekt u particuliere thuiszorg in Leiden? Ook in deze stad staat de zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen direct tot uw beschikking. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het verlenen van intensieve 24-uurs zorg, waardoor het mogelijk is om opname in een zorginstelling uit te stellen of te voorkomen.

Onze hulp is geschikt voor mensen die graag langer thuis willen blijven wonen, ondanks ziekte, een handicap of ouderdomskwalen. Particuliere zorg biedt dan verschillende voordelen: zo heeft u altijd de volledige controle over de soort en hoeveelheid zorg die u van ons ontvangt.

Wat kunnen we voor u betekenen? Vraag gerust vrijblijvend om meer informatie over particuliere thuiszorg in Leiden.

Dag en nachtzorg

Het is niet gemakkelijk om om hulp te vragen. Vooral niet als u intensieve zorg nodig heeft, waarmee u familieleden of een partner niet wil belasten. In zo’n situatie kunt u het beste op zoek gaan naar (particuliere) thuiszorg die voor u aan alle eisen voldoet.

Particuliere thuiszorg in Leiden vindt u bijvoorbeeld bij Zuster Jansen, waarbij u dag en nacht alle zorg kunt krijgen die u nodig heeft.

Wanneer u niet de gehele dag zorg nodig heeft, is het ook mogelijk ons in te schakelen voor alleen nachtzorg of juist alleen overdag. Ook zijn er specifieke situaties waarbij we de zorg op allerlei manieren kunnen invullen, zoals bij passende zorg bij dementie.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kijkt u op de website of neemt u contact op met Zuster Jansen.

Een toegewijd zorgteam staat dagelijks voor u klaar

Bij Zuster Jansen staan professionele, toegewijde zorgteams voor u klaar. Deze teams bestaan uit maximaal 5 zorgverleners, omdat we het belangrijk vinden dat u een goede band opbouwt met uw verzorgers.

Particuliere thuiszorg in Leiden bestaat onder andere uit 24-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg en 12-uurs zorg. Ook wanneer er sprake is van de ziekte van Alzheimer, helpen wij u graag met passende verzorging en begeleiding.

Wanneer u heeft bepaald welke zorgvorm u nodig heeft, kunnen wij eigenlijk direct starten. U krijgt namelijk niet te maken met wachtlijsten, omdat we vinden dat iedereen meteen een beroep moet kunnen doen op benodigde zorg.

24-uurs zorg Leiden

Wanneer u onverhoopt te maken krijgt met bijvoorbeeld een (chronische) ziekte, handicap of ouderdomskwalen, kan 24-uurs zorg in Leiden door Zuster Jansen bij u thuis worden ingezet. U ontvangt dan dag en nacht verzorging, verpleging en begeleiding van een professionele zorgverlener. U krijgt deze ondersteuning niet alleen letterlijk bij u thuis, maar we gaan ook met u mee wanneer u bijvoorbeeld een bezoek moet brengen aan het ziekenhuis of de huisarts.

Natuurlijk is er ook ruimte voor de leukere dingen! Gaat u bijvoorbeeld graag op bezoek bij een vriend of vriendin, of bent u een groot liefhebber van het theater? Dan kijken we natuurlijk wat we voor u zoal mogelijk is. Uw persoonlijke wensen en behoeften staan bij onze zorgverlening altijd centraal. Wilt u graag meer informatie? Bel dan naar 020-6366837.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Meer informatie over particuliere thuiszorg in Leiden?

Woont u in Leiden, Voorschoten, Wassenaar of een andere plaats in Zuid-Holland? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Zuster Jansen is actief in heel Nederland, waardoor we iedereen van zorg op maat kunnen voorzien.

U kunt er ook voor kiezen om onze particuliere zorg te combineren met de reguliere thuiszorg of mantelzorg die u momenteel ontvangt. In de meeste gevallen kiest men dan voor nachtzorg of 12-uurs zorg.

Welke ondersteuning u ook nodig heeft, wij laten u graag kennismaken met de voordelen van warme, persoonlijke verzorging bij u thuis.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Leids Universitair Medisch Centrum
Albinusdreef 2
2333 ZA, Leiden
071 5269111
Huisarts M.T.J.M. Bergmeijer
Oude Vest 59
2312 XS, Leiden
071 5134485
Centraal Apotheek Leiden
Breestraat 74
2311 CS, Leiden
071 5120552
Vegro Thuiszorgwinkels
Vollenhovenkade 75
2313 GG, Leiden
0800 288 7766
GGD Locatie Zuid-Holland Noord / Leiden
Parmentierweg 49
2316 ZV, Leiden
088 3083000

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Leiden? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: