Particuliere thuiszorg Voorschoten

Thuiszorg aanvragen is hoeft geen moeilijke en tijdrovende klus te zijn. Er is natuurlijk veel keuze als het gaat om professionele zorg bij u thuis, maar Zuster Jansen voldoet aan alle eisen. Bij Zuster Jansen bieden we namelijk ondersteuning die volledig wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften, zodat u altijd de juiste hulp ontvangt. U krijgt daarbij niet steeds te maken met nieuwe zorgverleners, omdat we teams samenstellen die bestaan uit maximaal vijf verzorgers. Zo houdt u altijd een veilig en vertrouwd gevoel bij de zorg die u krijgt, en hebben uw naasten een vast aanspreekpunt voor vragen en advies. Kortom: voor particuliere thuiszorg in Voorschoten bent u bij Zuster Jansen aan het juiste adres.

Particuliere zorg: niemand die voor u beslist

Bij particuliere zorg is het zo dat u altijd zelf bepaalt welke zorg u krijgt. U hoeft hiervoor geen toestemming of indicatie te ontvangen van de gemeente, uw zorgverzekeraar of het CIZ. Met een CIZ-indicatie voor zorg vanuit de Wlz kunt u natuurlijk wel bij ons terecht, maar het is niet noodzakelijk. Geef bij ons aan welke hulp u wenst te ontvangen, en in welke hoeveelheid u deze ondersteuning nodig heeft. In overleg met u kan deze zorg al op zeer korte termijn worden ingesteld, omdat we niet werken met wachtlijsten.

Uw wensen staan altijd centraal

Niet alleen in Voorschoten, maar ook in Wassenaar, Leiden en andere Zuid-Hollandse plaatsen is het mogelijk om een beroep te doen op onze zorg- en dienstverlening. Kies bijvoorbeeld voor intensieve 24-uurs zorg, nachtzorg, 12-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer of terminale thuiszorg. Wij kunnen u dag en nacht verzorging bieden, maar het is ook mogelijk om een combinatie te maken met reguliere thuiszorg of mantelzorg. Wat uw beslissing ook is, onze zorgverleners komen graag bij u thuis om particuliere thuiszorg in Voorschoten te verlenen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


DC Klinieken Voorschoten
Krimkade 20
2251 KA, Voorschoten
071-5605520
Apotheek 'De Meidoorn'
Voorstraat 59
2251 BM, Voorschoten
071-5613350
Diëtistenpraktijk Beter Fit
Leidseweg 59
2253 AA, Voorschoten
06-13772268
Huisartsenpraktijk "De Lindehoeve"
Lindepad 1
2251 PK, Voorschoten
071-5613032
Hagen en Baas, psychologen
J. W. Frisolaan 7
2252 HA, Voorschoten
071-5612376