Particuliere thuiszorg Voorschoten

Thuiszorg aanvragen is hoeft geen moeilijke en tijdrovende klus te zijn. Er is natuurlijk veel keuze als het gaat om professionele zorg bij u thuis, maar Zuster Jansen voldoet aan alle eisen. Bij Zuster Jansen bieden we namelijk ondersteuning die volledig wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften, zodat u altijd de juiste hulp ontvangt. U krijgt daarbij niet steeds te maken met nieuwe zorgverleners, omdat we teams samenstellen die bestaan uit maximaal vijf verzorgers. Zo houdt u altijd een veilig en vertrouwd gevoel bij de zorg die u krijgt, en hebben uw naasten een vast aanspreekpunt voor vragen en advies. Kortom: voor particuliere thuiszorg in Voorschoten bent u bij Zuster Jansen aan het juiste adres.

Professionele zorg

Wanneer u in Voorschoten of omgeving woont, is particuliere thuiszorg niet moeilijk te vinden wanneer u dat nodig heeft. U kunt dan namelijk contact opnemen met Zuster Jansen, waarna wij al snel voor u kunnen komen zorgen. Bij Zuster Jansen kunt u onder andere kiezen voor 24-uurs zorg, nachtzorg of 12-uurs zorg, afhankelijk van uw omstandigheden. Wanneer u te maken heeft met een (chronische) ziekte, is er misschien andere zorg nodig dan wanneer u herstellende bent van een operatie. Op onze website vindt u een overzicht van de verschillende zorgvormen die we bieden. Omdat het gaat om particuliere thuiszorg, bepaalt u uiteindelijk altijd zelf welke soort zorg u krijgt en de hoeveelheid daarvan. Voor persoonlijke, professionele particuliere thuiszorg in Voorschoten is er Zuster Jansen.

Particuliere zorg: niemand die voor u beslist

Bij particuliere zorg is het zo dat u altijd zelf bepaalt welke zorg u krijgt. U hoeft hiervoor geen toestemming of indicatie te ontvangen van de gemeente, uw zorgverzekeraar of het CIZ. Met een CIZ-indicatie voor zorg vanuit de Wlz kunt u natuurlijk wel bij ons terecht, maar het is niet noodzakelijk. Geef bij ons aan welke hulp u wenst te ontvangen, en in welke hoeveelheid u deze ondersteuning nodig heeft. In overleg met u kan deze zorg al op zeer korte termijn worden ingesteld, omdat we niet werken met wachtlijsten.

24-uurs zorg Voorschoten

Wanneer u hulp nodig heeft, bijvoorbeeld omdat uw functioneren belemmerd wordt door ziekte of een handicap, kunt u hiervoor terecht bij Zuster Jansen. U kunt bij ons kiezen uit diverse vormen van particuliere thuiszorg, waarover u altijd zelf de controle houdt. Zo is het mogelijk om ons al op korte termijn in te schakelen voor 24-uurs zorg in Voorschoten. Bij deze vorm van zorg bieden wij niet alleen verzorging en verpleging op hoog niveau, ook kunt u op ons rekenen voor emotionele en praktische begeleiding.

Het leren omgaan met emoties bijvoorbeeld is iets waar onze zorgverleners u graag bij helpen, gezien de situatie voor alle betrokken zwaar kan zijn. Of u onze 24-uurs zorg in Voorschoten nu tijdelijk of permanent nodig heeft, wij staan graag voor u klaar. Kies ook voor professionele thuiszorg waarvoor u niet op een wachtlijst komt te staan. Meer informatie over de hulp van Zuster Jansen vraagt u aan via 020-6366837.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Uw wensen staan altijd centraal

Niet alleen in Voorschoten, maar ook in Wassenaar, Leiden en andere Zuid-Hollandse plaatsen is het mogelijk om een beroep te doen op onze zorg- en dienstverlening. Kies bijvoorbeeld voor intensieve 24-uurs zorg, nachtzorg, 12-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer of terminale thuiszorg. Wij kunnen u dag en nacht verzorging bieden, maar het is ook mogelijk om een combinatie te maken met reguliere thuiszorg of mantelzorg. Wat uw beslissing ook is, onze zorgverleners komen graag bij u thuis om particuliere thuiszorg in Voorschoten te verlenen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


DC Klinieken Voorschoten
Krimkade 20
2251 KA, Voorschoten
071-5605520
Apotheek 'De Meidoorn'
Voorstraat 59
2251 BM, Voorschoten
071-5613350
Diëtistenpraktijk Beter Fit
Leidseweg 59
2253 AA, Voorschoten
06-13772268
Huisartsenpraktijk "De Lindehoeve"
Lindepad 1
2251 PK, Voorschoten
071-5613032
Hagen en Baas, psychologen
J. W. Frisolaan 7
2252 HA, Voorschoten
071-5612376

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Voorschoten? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.