Particuliere thuiszorg Loenen aan de Vecht

Particuliere thuiszorg in Loenen aan de Vecht is er voor iedereen die door omstandigheden behoefte heeft aan (meer) zorg. Om u zo goed mogelijk te helpen, bieden wij ondersteuning die perfect aansluit op uw persoonlijke situatie. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer of nachtzorg. Of u nu voor slechts enkele weken op zoek bent naar hulp, of juist voor onbepaalde tijd, dat maakt voor ons niet uit. Wij werken niet met wachtlijsten en kunnen desnoods met spoed al voor u komen zorgen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor u in Loenen? Bekijk dan een overzicht van onze zorg- en dienstverlening op de website.

Zelf kiezen voor zorg die bij u past

Omdat het hier gaat om particuliere thuiszorg, houdt u zelf altijd de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt. U geeft aan waar u behoefte aan heeft, en hoeft hiervoor geen toestemming te vragen aan bijvoorbeeld uw gemeente of zorgverzekeraar. Heeft u een CIZ-indicatie ontvangen voor zorg vanuit de Wlz? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een persoonsgebonden budget (pgb), waarmee u een deel van de kosten kunt opvangen. U heeft overigens niet per se een CIZ-indicatie nodig om een beroep te kunnen doen op onze particuliere thuiszorg in Loenen aan de Vecht.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Minder kans op overbelasting van mantelzorgers

Veel mensen maken gebruik van mantelzorg, die vaak verleend wordt verleend door geliefden, familieleden of vrienden. mantelzorgers hebben het soms echter zwaar, en we kunnen ons voorstellen dat u deze persoon graag meer ruimte geeft. De uitgebreide zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen biedt dan uitkomst, omdat u zelf kunt aangeven wat voor u prettig werkt. Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg Loenen aan de Vecht, Maarssen, Kockengen of elders in Utrecht? Informeer dan bij onze zorgcoördinator naar de mogelijkheden.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Praktijk Loenen
Hoefijzer 2f
3632 WB, Loenen aan de Vecht
0294-231310
Mondzorg Loenen
Kerkstraat 12
3632 EL, Loenen aan de Vecht
0294-764098
Apotheek Loenen
Albrechtlaan 2
3632 BB, Loenen aan de Vecht
0294-232703
Fysiotherapie J. de Boer
Keizer Ottolaan 13
3632 BV, Loenen aan de Vecht
0294-233785
Fysiotherapie Vreeland
Fetha 19
3633 CT, Vreeland
0294-237068

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Loenen aan de Vecht? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: