Particuliere thuiszorg Maarssen

Bent u op zoek naar de beste thuiszorg in uw omgeving? Dan bent u bij Zuster Jansen aan het juiste adres. Onze zorgteams zijn in heel Nederland actief, en bieden ook particuliere thuiszorg in Maarssen. We werken bewust met kleine zorgteams, om een sterke vertrouwensband tussen zorgvrager en zorgverlener te stimuleren. Ook de communicatie met uw naasten is beter als zij niet steeds kennis hoeven te maken met nieuwe verzorgers.

Bij Zuster Jansen kunt u terecht voor verschillende vormen van particuliere thuiszorg. Zo zijn wij gespecialiseerd in zorg bij de ziekte van Alzheimer, evenals 24-uurs zorg en -verpleging. U kunt ook kiezen voor 12-uurs zorg, nachtzorg of terminale thuiszorg.

Laat ons weten wat u nodig heeft

Welke vorm van zorg u ook kiest, uw persoonlijke wensen en behoeften staan altijd centraal. Wij horen dan ook graag van u wat uw verwachtingen zijn, bijvoorbeeld op het gebied van de dagelijkse routine en uw privacy. Wanneer u kiest voor particuliere thuiszorg in Maarssen, bepaalt u altijd zelf welke soort en hoeveelheid zorg u ontvangt. Maakt u momenteel al gebruik van reguliere thuiszorg of mantelzorg, maar is dit niet voldoende (of van voldoende kwaliteit)? Dan kunt u bij ons terecht voor aanvullende of vervangende verzorging. Zo zijn er verschillende mogelijkheden, waarbij we altijd kijken naar wat het beste bij u past.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zorg op maat, zonder wachtlijsten

Zuster Jansen werkt niet met wachtlijsten. Wij vinden het namelijk zeer belangrijk dat iedereen direct een beroep kan doen op de zorg die nodig is. Heeft u te maken gekregen met bijvoorbeeld een ziekte of handicap, en voelt u zich genoodzaakt om naar een zorginstelling te verhuizen? Laat ons dan helpen, om dit te voorkomen. Onze zorgverleners staan graag voor u klaar met particuliere thuiszorg in Maarssen, Utrecht, Bilthoven en andere plaatsen. Vraag vrijblijvend om meer informatie bij onze zorgcoördinator, of geef aan dat u een intakegesprek zou willen plannen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Apotheek Vechtevoort
Breedstraat 15
3603 BA, Maarssen-Dorp
0346-563535
Apotheek Maarssenbroek
Spechtenkamp 233
3607 KN, Maarssen
0346-563469
Huisartsenpraktijk Wolfs-Smits
Zandweg 31c
3601 AE, Maarssen
0346-561269
Huisartsenpraktijk van Wincoop
Beethovenlaan 1
3603 CH, Maarssen
0346-579595
Fysio- en manuele therapie Maarssen
Julianaweg 21
3603 AP, Maarssen
0346-580000

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Maarssen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: