Particuliere thuiszorg Kockengen

Zuster Jansen staat klaar voor iedereen die op zoek is naar particuliere thuiszorg in Kockengen. Onze brede zorg- en dienstverlening biedt een passend antwoord op iedere zorgvraag. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, 12-uurs zorg, nachtzorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Ook in de laatste levensfase kunnen we u (of uw naaste) ondersteuning en begeleiding bieden. Wij verlenen uitsluitend zorg zoals u dit wenst: uw persoonlijke wensen en behoeften staan altijd centraal. Met de privé zorg van Zuster Jansen kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, ook als u te maken heeft gekregen met ziekte of een handicap.

Zuster Jansen is actief in heel Nederland

Voor welke zorgvorm u ons ook inschakelt: we kunnen deze ondersteuning direct bieden, overal in Nederland. Zuster Jansen is dus niet alleen actief in Kockengen, maar ook in Breukelen, Houten en andere plaatsen in de provincie Utrecht. Omdat we niet met wachtlijsten werken, kunt u ons ook inschakelen als er sprake is van een spoedgeval. Er kan dan binnen enkele uren iemand bij u thuis aanwezig zijn. Laat ons gerust weten wat u nodig heeft, wij staan ook klaar met vrijblijvend advies en informatie over onze zorgverlening.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Particuliere thuiszorg biedt keuzevrijheid

Particuliere thuiszorg Kockengen is zorg waar u zelf de controle over heeft. Dat is het voordeel van particuliere zorg: niemand bepaalt voor u waar u recht op heeft. Om een beroep te kunnen doen op de hulp van Zuster Jansen, heeft u geen toestemming nodig van een specifieke instantie of persoon. U kunt ons rechtstreeks bereiken en aangeven dat u zorg nodig heeft. Vervolgens gaan we samen met u bepalen welke zorgvorm het beste bij u past, en spreken we af wanneer de zorgverlening moet starten. Wat kunnen we voor u betekenen? Neem contact op met onze zorgcoördinator om direct zorg op maat te regelen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk Kockengen
Overdorp 7
3628 BX, Kockengen
0346-241204
Tandartspraktijk Kockengen
Dreef 6
3628 BK, Kockengen
0346-241155
Fysiotherapiepraktijk Kockengen
Kerkweg 4
3628 AN, Kockengen
0346-242000
Apotheek Breukelen
De Angstel 32
3621 WC, Breukelen
0346-262642
Den Besten Voedingsadvies
Marijkestraat 23a
3621 DB, Breukelen
0346-215270

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Kockengen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: