Particuliere thuiszorg Maastricht

Maastricht is een bijzonder grote stad. Wanneer u door ouderdom of ziekte op zoek gaat naar thuiszorg, kan het lastig zijn om te beginnen met zoeken. Wij helpen u daar graag bij. Zuster Jansen biedt namelijk een antwoord op iedere zorgvraag, waar u ook woont in Nederland. Ook in Maastricht kunnen we u direct ondersteunen, omdat we niet werken met wachtlijsten. Als het nodig is, kan er binnen enkele uren een professionele verzorger bij u thuis aanwezig zijn. Wilt u ook zo lang mogelijk thuis blijven wonen, in uw vertrouwde omgeving? Kies dan voor particuliere thuiszorg Maastricht van Zuster Jansen. Hierbij bepaalt u geheel zelf welke soort en hoeveelheid zorg u van ons ontvangt.

Meer ruimte voor eventuele mantelzorgers

Door te kiezen voor professionele hulp bij u thuis, kunt u eventuele mantelzorgers (gedeeltelijk) ontlasten. Wij nemen graag taken van ze over, zodat uw familieleden zich volledig kunnen concentreren op uw gezelschap en geen zorgtaak hoeven uit te voeren. U kiest bij Zuster Jansen uit verschillende vormen van professionele thuiszorg. Zo zijn wij gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, 12-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale thuiszorg. Met onze particuliere thuiszorg in Maastricht kunt u verblijf in een zorginstelling uitstellen of zelfs geheel voorkomen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Regel direct de juiste ondersteuning

De brede zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen is meteen in te schakelen, of u nu in Maastricht, Weert, Venlo of een andere Limburgse plaats woont. Wanneer u contact met ons opneemt en uw zorgwensen aan ons kenbaar maakt, plannen we met u een intakegesprek waarin we al uw persoonlijke behoeften bespreken. U kunt bij ons terecht als u een CIZ-indicatie heeft voor zorg vanuit de Wlz, maar ook zonder een indicatie bent u meer dan welkom. Neem gerust contact op met onze zorgcoördinator als u behoefte heeft aan meer informatie over particuliere thuiszorg in Maastricht, of wanneer u ons direct wil inschakelen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Academisch Ziekenhuis Maastricht
P. Debyelaan 25
6229 HX, Maastricht
043-3876543
Thuiszorgwinkel GroenekruisDomicura
Mockstraat 1
6226 CA, Maastricht
043-3690690
Centrum Apotheek Schoepp
Grote Gracht 24
6211 SW, Maastricht
043-3212964
Fysio Point Maastricht
Weth. Van Caldenborghlaan 43a
6226 BS, Maastricht
043-3638546
Huisartsenpraktijk Nijst & Haesen
Becanusstraat 15
6216 BX, Maastricht
043-3285285

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Maastricht? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: