Particuliere thuiszorg Weert

U hoeft niet per se in Noord-Holland of in een bepaalde andere regio te wonen om aanspraak te kunnen maken op professionele, particuliere thuiszorg. Bij Zuster Jansen vinden we dat iedereen recht heeft op de beste thuiszorg, ongeacht uw woonplaats. Daarom kunt u ons ook bellen voor particuliere thuiszorg in Weert. Heeft u op zeer korte termijn of zelfs met spoed onze ondersteuning nodig? Dat is geen probleem. Onze ervaren zorgteams zijn gespecialiseerd in 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en zorg in de laatste levensfase. Ook als er ‘s nachts iemand bij u moet blijven om te helpen, of juist alleen overdag, staan we voor u klaar.

Het enige wat u hoeft te doen is bellen of het contactformulier invullen, en wij gaan met u in gesprek over de mogelijkheden. De zorg die u bij ons afneemt, wordt zoveel mogelijk afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Langer thuis blijven wonen met de hulp van Zuster Jansen

Bij Zuster Jansen ontvangt u warme, persoonlijke zorg, waarbij we (indien gewenst) alle taken kunnen overnemen van eventuele mantelzorgers. U hoeft dan geen familieleden te belasten met een (zware) zorgtaak. Wij realiseren graag voor u dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen, en niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen. Omdat het gaat om particuliere thuiszorg in Weert, houdt u zelf te allen tijde de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Thuiszorg van de beste kwaliteit, in heel Nederland

Niet alleen in Weert helpen we u graag met thuiszorg van de beste kwaliteit: ook in Maastricht, Horst, Mook en Venray kunt u meteen bij ons terecht. Bij Zuster Jansen werken we niet met wachtlijsten, waardoor we zelfs in spoedgevallen snel kunnen schakelen. Neem gerust eens contact op met onze zorgcoördinator, voor meer informatie of advies bij uw specifieke omstandigheden.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Ziekenhuis St. Jans Gasthuis Weert
Vogelsbleek 5
6001 BE, Weert
0495-572100
Huisartsenpraktijk Hamelers en Renzema
Binnenwiek 1
6003 BX, Weert
0495-532302
Diëtist Esther Chorus
Schansmeesterlaan 3
6002 EJ Weert
06-49928996
Fysiotherapie LifeStyle health en prevention Weert
Houtstraat 12
6001 SJ, Weert
0495-543710
Tandartsenpraktijk Janssens
St. Paulusstraat 33a
6001 CM, Weert
0495-539601

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Weert? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.