Particuliere thuiszorg Nederhorst den Berg

Zoekt u een vorm van particuliere thuiszorg in Nederhorst den Berg die bij u past? Bekijk dan eens het zorgaanbod van Zuster Jansen. Wij bieden particuliere thuiszorg door heel Nederland, die bovendien al op korte termijn beschikbaar kan zijn. Ons diverse zorgaanbod maakt het mogelijk dat er voor iedere zorgvraag een passende oplossing is. Welke soort ondersteuning u ook bij ons afneemt, deze wordt altijd volledig afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden. Of het nu gaat om 24-uurs zorg, nachtzorg of zorg bij de ziekte van Alzheimer: uw situatie, wensen en behoeften staan centraal. Heeft u te maken gekregen met ziekte, een handicap of ouderdomskwalen, maar wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Lees dan vooral verder.

Maximaal vijf verschillende zorgverleners

Bij Zuster Jansen vinden we het zeer belangrijk dat u te allen tijde een goed gevoel heeft bij de hulp die u van ons ontvangt. Om dit te waarborgen, werken we met kleine zorgteams die altijd een vaste samenstelling hebben. De teams bestaan uit maximaal vijf ervaren zorgverleners, die er altijd voor u zijn. U hoeft niet te blijven wennen aan nieuwe gezichten, en ook uw familieleden hebben steeds een vast aanspreekpunt. Bouw een band op met uw verzorgers, vanaf de eerste dag dat ze bij u aanwezig zijn.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

De voordelen van particuliere zorg

Particuliere thuiszorg in Nederhorst den Berg brengt verschillende voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is voor velen de keuzevrijheid: u bepaalt helemaal zelf welke soort en hoeveelheid zorg u afneemt, zonder dat u een persoon of instantie om toestemming hoeft te vragen. Wanneer u een indicatie heeft voor zorg vanuit de Wlz, komt u mogelijk in aanmerking voor een persoonsgebonden budget. Hiermee kunt u een deel van de particuliere thuiszorg inkopen. Wilt u meer weten over particuliere zorg, kijk dan gerust eens op onze website. We staan niet alleen voor u klaar in Nederhorst den Berg, maar bijvoorbeeld ook in Hilversum, Bussum, Naarden en andere Noord-Hollandse plaatsen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk Overmeer
Meidoornlaan 1
1394 BZ, Nederhorst den Berg
0294-251 854
Tandarts Charlotte Bijl
Overmeerseweg 13
1394 BC, Nederhorst den Berg
0294-252 714
Apotheek Nederhorst den Berg
Overmeerseweg 7
1394 BC, Nederhorst den Berg
0294-251 554
Manuele Therapie BAAT
Voorstraat 37
1394 CT, Nederhorst den Berg
0294-255 744
Psychologenpraktijk Gonneke Schmidt
Overmeerseweg 111-E
1394 BH, Nederhorst den Berg
0294-254 289

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Nederhorst den Berg? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.