Particuliere thuiszorg Panningen

Particuliere thuiszorg in Panningen is voor u snel geregeld. Het enige wat u hoeft te doen is een telefoontje plegen naar onze zorgcoördinator en deze laat u direct weten wat we voor u kunnen doen. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, waarbij we dag en nacht voor u kunnen komen zorgen. Ook zijn onze professionele zorgverleners in te zetten voor zorg bij de ziekte van Alzheimer, en terminale thuiszorg. Daarnaast zijn er nog andere mogelijkheden. Onze zorg wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Bij Zuster Jansen streven we ernaar om u zo lang mogelijk thuis te kunnen laten wonen, en in veel gevallen kan onze zorg helemaal voorkomen dat u moet verhuizen. Wij begrijpen hoe belangrijk uw vertrouwde omgeving voor u is. Voor een compleet overzicht van de zorgdiensten die wij bieden, kijkt u op de website.

Warme zorg door maximaal vijf zorgverleners

Particuliere thuiszorg in Panningen is warme, persoonlijke zorg waarbij uw wensen écht centraal staan. We werken met kleine, vaste zorgteams die bestaan uit maximaal vijf verschillende zorgverleners. Dat betekent dat u direct een band opbouwt met de mensen die dagelijks voor u klaarstaan, en dat u niet steeds hoeft te wennen aan vreemde gezichten. Bij particuliere thuiszorg van Zuster Jansen houdt u altijd zelf de controle: er is niemand die voor u bepaalt welke soort en hoeveelheid zorg u gaat ontvangen. Dat beslist u geheel zelf.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zuster Jansen kan direct voor u klaarstaan

Bij Zuster Jansen krijgt u niet te maken met wachtlijsten. Wij willen namelijk dat iedereen direct een beroep kan doen op de zorg die hard nodig is. Dit houdt ook in dat u niet alleen in Panningen aanspraak kunt maken op onze hulp: ook in Heerlen, Weert, Venlo en andere Limburgse plaatsen staan onze ervaren zorgverleners meteen voor u klaar. Neem gerust eens contact op met onze zorgcoördinator als u behoefte heeft aan meer informatie.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Mediq Apotheek Panningen
Steenbakkersstraat 4
5981 WT, Panningen
077-3075090
Huisartsenpraktijk "Pantaleon", praktijk Derks en Prudon
Steenbakkersstraat 2
5981 WT, Panningen
077-3081087
Diëtheek Peel en Maas
Schoolstraat 19
5981 AH, Panningen
06-38950098

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Panningen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: