Particuliere thuiszorg Prinsenbeek

Accepteren dat niet alles meer vanzelf gaat of dat u ergens hulp bij nodig heeft, is niet altijd even gemakkelijk. Het kan echter veel rust bieden om toch extra ondersteuning te vragen. Wij kunnen het goed begrijpen als u liever geen beroep doet op een familielid of kennis. Daarom wijzen we u graag op een andere oplossing: particuliere thuiszorg in Prinsenbeek door Zuster Jansen. Hierbij komen zorgverleners bij u thuis om u alle zorg te bieden die u nodig heeft. U bepaalt helemaal zelf hoeveel zorg u krijgt en wanneer u deze ontvangt. We kunnen er zelfs dag en nacht voor u zijn met 24-uurs zorg van hoge kwaliteit.

24-uurs zorg op maat

Onze uitstekende 24-uurs zorg op maat kan in zeer uiteenlopende situaties uitkomst bieden. Zo kunnen we er tijdelijk voor u zijn, bijvoorbeeld als u dag en nacht zorg en verpleging nodig heeft na een operatie. Ook zijn we voor een langere periode in te schakelen, bijvoorbeeld als u chronisch ziek bent of extra hulp nodig heeft door ouderdom. Met onze particuliere thuiszorg in Prinsenbeek kunt u (langer) zelfstandig thuis blijven wonen, in de omgeving die u gewend bent. Opname in een zorginstelling kan hiermee worden uitgesteld, of zelfs geheel worden voorkomen.

Heeft u te maken gekregen met de ziekte van Alzheimer, of is er verzorging nodig in de laatste levensfase? Dan kan onze intensieve 24-uurs zorg eveneens een oplossing zijn.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Kies de ondersteuning die bij u past

Heeft u ons niet dag en nacht nodig, maar bestaat er wel behoefte aan kwalitatieve thuiszorg? Dan kunt u ook kiezen voor onze nachtzorg of 12-uurs zorg. Deze zorgvormen zijn bovendien te combineren met mantelzorg of reguliere thuiszorg.  Wilt u gebruikmaken van onze particuliere thuiszorg in Prinsenbeek, Etten-Leur of Breda? Belt u dan gerust naar 020-6366837 voor meer informatie of advies.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Amphia Ziekenhuis, locatie Trivium
Trivium 76
4873 LP, Etten-Leur
076-5955000
Vitaal Thuiszorgwinkel "Zorg- en Behandelcentrum Elisabeth"
Leuvenaarstraat 91
4811 VJ, Breda
088-0300500
Boots apotheek Prinsenbeek
Middenweg 36
4841 RR, Prinsenbeek
076-5412344
Pieter Mies Fysiotherapie
Molenstraat 42
4841 CD, Prinsenbeek
076-5413126
Kring-apotheek Sturm
Markt 122
4875 CH, Etten-Leur
076-5034049

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Prinsenbeek? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: