Particuliere thuiszorg Woudenberg

Wanneer u kiest voor particuliere thuiszorg in Woudenberg van Zuster Jansen, kiest u voor kwaliteit. De diverse zorgvormen die wij bieden, worden volledig afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden. Heeft u te maken gekregen met een chronische ziekte, of bent u herstellende van een ingrijpende operatie? Dan is het niet vreemd dat u meer behoefte krijgt aan verzorging, verpleging en begeleiding. Zuster Jansen helpt u in dit geval graag, zodat u voor het ontvangen van de juiste zorg niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen. Wij bieden alle ondersteuning die u nodig heeft, gewoon bij u thuis. Dit doen wij bovendien niet alleen in Woudenberg: ook in Leersum, Amersfoort en andere Utrechtse plaatsen kunt u een beroep doen op particuliere thuiszorg. Zuster Jansen is namelijk actief in heel Nederland.

Welke ondersteuning past bij u?

Particuliere thuiszorg in Woudenberg omvat verschillende zorgvormen. Zuster Jansen is gespecialiseerd in onder andere 24-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. U bepaalt zelf hoe lang en hoe vaak wij voor u zorgen. Wilt u onze hulp combineren met mantelzorg, of reguliere thuiszorg? Dan gaan wij graag in gesprek met u over uw persoonlijke wensen en behoeften. Onze zorgverleners kunnen bijvoorbeeld 12-uurs zorg bieden als u overdag verzorgd wordt door een partner. Het is echter ook mogelijk om ons in te schakelen voor nachtzorg, als er overdag een verpleegkundige bij u is. Kortom: wij verlenen altijd zorg die volledig wordt afgestemd op uw omstandigheden.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Kleine teams voor persoonlijke zorg

Bij Zuster Jansen werken we met kleine, vaste zorgteams. Deze teams bestaan uit maximaal vijf zorgverleners, zodat u niet steeds hoeft te wennen aan vreemde gezichten. U kunt direct een band opbouwen met uw verzorgers, en ook uw naasten hebben een vast aanspreekpunt als zij iets willen bespreken. Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Woudenberg, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen? Leg uw situatie dan gerust voor aan onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk de Schans
Schans 28
3931 KJ, Woudenberg
033-2861220
Woudenbergse Apotheek
Parklaan 38
3931 KK, Woudenberg
033-2861717
Praktijk Broederschapsland
Broederschapsland 3
3931 DC, Woudenberg
06-53179044
Adviescentrum voor Voeding en Diëten
Henschoterlaan 26
3931 DB, Woudenberg
06-44029968
Fidea-psychologen
Pijlkruid 5
3931 WX, Woudenberg
033-2860611

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Woudenberg? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.