Particuliere thuiszorg Steenwijkerland

Heeft u behoefte aan particuliere thuiszorg in Steenwijkerland? Dan kan Zuster Jansen een antwoord bieden op uw zorgvraag, hoe ingewikkeld deze ook lijkt te zijn. Onze zorgverleners kunnen er dag en nacht voor u zijn als dat nodig is, maar u kunt ook kiezen voor onder andere nachtzorg of 12-uurs zorg. Dit is bijvoorbeeld prettig wanneer u al reguliere thuiszorg of mantelzorg ontvangt, maar nog een aanvulling zoekt. Omdat het gaat om particuliere thuiszorg, houdt u altijd de controle over de soort en hoeveelheid ondersteuning die u ontvangt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw situatie? Neem gerust contact op met onze zorgcoördinator, die u alles kan uitleggen.

Zorg kiezen op basis van uw wensen en behoeften

Zorg kiezen doet u niet per se op basis van het aantal uren. Bij Zuster Jansen bieden we namelijk ook zorg bij de ziekte van Alzheimer en palliatieve/terminale thuiszorg, die volledig op uw persoonlijke omstandigheden worden afgestemd. Onze ervaren zorgverleners hebben veel ervaring met zeer uiteenlopende situaties, waardoor ze flexibel zijn en goed kunnen inschatten wat u nodig heeft. Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Steenwijkerland, waarbij u dagelijks kunt rekenen op deskundige verzorgers? Dan helpt Zuster Jansen u graag. Omdat we niet met wachtlijsten werken, kunnen we zelfs in spoedgevallen direct schakelen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

24-uurs zorg Steenwijkerland

Ook in Steenwijkerland en kunt u behoefte hebben aan hulp en ondersteuning? Bijvoorbeeld 24-uurs zorg. Zuster Jansen biedt dan 24-uurs zorg in Steenwijkerland en omgeving, waarbij u precies krijgt wat u nodig heeft. Niet alleen bieden we de juiste hoeveelheid verzorging en verpleging, ook kunt u op ons rekenen voor emotionele ondersteuning. Onze kleine, vaste zorgteams kunnen onder andere voor u klaarstaan met zorg bij de ziekte van Alzheimer, nachtzorg of palliatieve zorg.

Schakel Zuster Jansen in voor zorg op maat

Zuster Jansen biedt niet alleen particuliere thuiszorg in Steenwijkerland, maar bijvoorbeeld ook in Genemuiden, Kampen of Zwolle. Wij zijn namelijk in heel Nederland actief, omdat we iedereen die dat nodig heeft van een passende zorgoplossing willen voorzien. Heeft u te maken gekregen met een (chronische) ziekte, handicap of ouderdom? U kunt verblijf in een zorginstelling uitstellen of voorkomen, door te kiezen voor professionele thuiszorg die bij u past. Vraag bij onze zorgcoördinator gerust om meer informatie, door vrijblijvend te bellen naar 020-6366837.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Mediq Apotheek Oostwijk
Stationsstraat 36
8331 GK, Steenwijk
0521-518111
Tandartsenpraktijk Lie
Markestraat 6
8331 DC, Steenwijk
0521-513499
Huisartsenpraktijk M.E. van der Veen
Kallenkoterallee 2-5
8331 AE, Steenwijk
0521-512722
Paramedisch Centrum Steenwijk
Oostermeentherand 2d
8332 JZ, Steenwijk
0521-524294
Huisartsenpraktijk Westerbeek-Tan
Beulakerweg 125
8355 AE, Giethoorn
0521-361326

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Steenwijkerland? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: