Particuliere thuiszorg Tubbergen

Woont u in Tubbergen of in de omgeving van Tubbergen, dan kunt u aanspraak maken op kwalitatieve thuiszorg die volledig bij uw situatie past. Particuliere thuiszorg Tubbergen door Zuster Jansen kan namelijk in diverse vormen worden verleend, afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ons in te schakelen voor 24-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer of terminale thuiszorg. Ook 12-uurs zorg is een optie. Bij Zuster Jansen wordt gewerkt met kleine, vaste zorgteams, waardoor u altijd dezelfde mensen bij u thuis ontvangt. Omdat u bij ons niet te maken krijgt met wachtlijsten, kunnen deze ervaren zorgverleners al snel bij u aanwezig zijn.

Waarom kiezen voor particuliere thuiszorg?

Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor professionele particuliere thuiszorg in Tubbergen. Misschien ontvangt u momenteel al reguliere thuiszorg, maar bent u niet tevreden over de kwaliteit. Het kan ook zijn dat u nu verzorgd wordt door een familielid, maar dat deze persoon overbelast dreigt te raken. Natuurlijk kunt u ook gewoon op zoek zijn naar volledige thuiszorg, waarbij uw persoonlijke wensen en behoeften écht centraal staan. Bij Zuster Jansen bent u altijd in goede handen. Wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, ondanks ziekte of een handicap? Laat ons dan gerust weten wat u nodig heeft.

24-uurs zorg Tubbergen

U wilt misschien liever geen familielid inschakelen om voor u te zorgen, of uit uw vertrouwde omgeving weggaan door (tijdelijk) in een zorginstelling te gaan wonen. Als u te maken krijgt met chronische ouderdom, dan is de situatie al moeilijk genoeg. Zuster Jansen biedt een oplossing in die situatie. Wij bieden u professionele 24-uurs zorg, gewoon bij u thuis. U krijgt te maken met een klein zorgteam van professionele zorgverleners. Of we nu 24 uur per dag bij u moeten zijn of alleen ‘s nachts of overdag: wij staan voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Passende zorg in heel Nederland

Zuster Jansen is actief in heel Nederland. Wij staan dus niet alleen voor u klaar met particuliere thuiszorg in Tubbergen: ook in Almelo, Oldenzaal en andere Overijsselse plaatsen kunt u een beroep op ons doen. Bent u ook op zoek naar thuiszorg op hoog niveau, zodat u verblijf in een zorginstelling kunt uitstellen of voorkomen? Neem dan contact op met de zorgcoördinator van Zuster Jansen. Wij plannen dan met u een intakegesprek, waarin we graag meer horen over uw verwachtingen en wensen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk De Mosbeek
Schildhuisstraat 11
7651 BT, Tubbergen
0546-621485
Tandartspraktijk Brinkcate
Vosmeerstraat 3
7651 EN, Tubbergen
0546-621783
Fysiotherapiepraktijk de Gaarden
Nassaustraat 10
7651 CW, Tubbergen
0546-623330
Apotheek Tubbergen
De Eendracht 17-21
7651 CZ, Tubbergen
0546-623500
ZorgAccent diëtetiek
Julianastraat 21
7651 CS, Tubbergen
0900-0678

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Tubbergen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.