Particuliere thuiszorg Oldenzaal

Particuliere thuiszorg Oldenzaal schakelt u in als u door omstandigheden niet meer thuis zelfstandig kunt functioneren. Professionele thuiszorg moet voor iedereen toegankelijk zijn, vindt Zuster Jansen. Daarom kunt u ook in Oldenzaal en omgeving al op korte termijn aanspraak maken op zorg van hoge kwaliteit. Dit kan 24-uurs zorg of nachtzorg zijn, maar bijvoorbeeld ook zorg bij de ziekte van Alzheimer of terminale zorg. U kunt ons inschakelen om de zorg voor u volledig op ons te nemen, maar het is ook mogelijk om onze hulp te combineren met reguliere thuiszorg of mantelzorg als u die momenteel krijgt. Op welke manier we u kunnen ondersteunen, hangt volledig af van uw persoonlijke wensen en behoeften.

Zorg bij de ziekte van Alzheimer

Er kan een ingewikkelde, zware situatie ontstaan wanneer u te maken krijgt met bijvoorbeeld ziekte zoals de ziekte van Alzheimer. Het ontvangen van de juiste zorg is dan natuurlijk essentieel. Bij Zuster Jansen vindt u particuliere thuiszorg in Oldenzaal die écht bij uw situatie past. Wij bieden namelijk verschillende zorgvormen, zoals 24-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer of palliatieve zorg. Ook ondersteuning voor alleen overdag is mogelijk. Omdat het particuliere thuiszorg betreft, houdt u uiteindelijk altijd zelf de controle over de zorg die u krijgt.

Houd de regie over uw eigen leven

Particuliere thuiszorg in Oldenzaal is zorg die u zelf kiest, regelt en bekostigt. De meeste mensen die kiezen voor particuliere zorg, doen dat vanwege deze keuzevrijheid. Wanneer u een CIZ-indicatie heeft voor zorg vanuit de Wlz, komt u mogelijk in aanmerking voor een persoonsgebonden budget. Hiermee kunt u een deel van de beoogde zorg inkopen. U bent bij Zuster Jansen altijd welkom, wij helpen u ook als u niet in het bezit bent van een indicatie. Dit doen wij bovendien zonder wachtlijsten te hanteren: zelf als er sprake is van een spoedgeval, kan er binnen enkele uren een professionele verzorger bij u aanwezig zijn.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Langer thuis wonen met professionele hulp

Zuster Jansen biedt niet alleen particuliere thuiszorg in Oldenzaal, maar tevens in Tubbergen, Wierden en andere Overijsselse plaatsen. Onze ervaren zorgverleners zijn in heel Nederland actief, zodat we iedereen een passende oplossing kunnen bieden. Met onze hulp kunt u mantelzorgers ontlasten, en wordt het mogelijk om langer thuis te blijven wonen. Heeft u te maken gekregen met (chronische) ziekte, een handicap of ouderdom? Dan kunt u bij Zuster Jansen terecht voor verzorging in de breedste zin van het woord. Wilt u vrijblijvend meer informatie? Stel dan uw vragen via 020-6366837. Neem gerust contact op met onze zorgcoördinator, voor advies en antwoord op uw vragen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartspraktijk Bijland
Beatrixstraat 1
7571 CA, Oldenzaal
0541-514384
Boots Apotheek Schepers
Bentinckstraat 1
7571 XN, Oldenzaal
0541-531515
Tandheelkundig Centrum Molenstraat
Molenstraat 6
7571 CM, Oldenzaal
0541-510983
Diëtistenpraktijk De Essen
Zilverschoon 153
7577 BW, Oldenzaal
06-23241721
Ziekenhuis ZGT Hengelo
Geerdinksweg 141
7555 DL, Hengelo
088-7087878

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Oldenzaal? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: