Particuliere thuiszorg Utrecht

Voor passende particuliere thuiszorg in Utrecht kunt u altijd een beroep doen op Zuster Jansen. Niet alleen in de drukke hoofdstad van deze provincie staan we voor u klaar, maar bijvoorbeeld ook in Amersfoort, Driebergen en alle andere Utrechtse plaatsen en steden. Zuster Jansen is specialist op het gebied van intensieve thuiszorg, die erop gericht is om u zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Eventuele mantelzorgers kunnen op deze manier worden ontlast, terwijl u alle benodigde zorg ontvangt in uw eigen vertrouwde omgeving.

Met particuliere thuiszorg beslist u zelf

Zuster Jansen staat voor iedereen klaar met particuliere thuiszorg. Particuliere zorg houdt in dat u hulp en ondersteuning ontvangt waar u zelf voor betaalt. U krijgt hier echter veel keuzevrijheid voor terug. Het is tenslotte toch veel prettiger om zelf te bepalen welke zorgaanbieder u gaat helpen, en welke soort en hoeveelheid ondersteuning u ontvangt? Dat is het grote voordeel van particuliere thuiszorg in Utrecht. Bovendien biedt Zuster Jansen een passend antwoord op iedere zorgvraag, door een uitgebreide zorg- en dienstverlening in te zetten. U kunt onder andere bij ons terecht voor 24-uurs zorg, terminale thuiszorg, 12-uurs zorg, nachtzorg en thuiszorg bij Alzheimer.

24-uurs zorg Utrecht

Wanneer u dag en nacht behoefte heeft aan professionele verzorging en verpleging, kunt u een beroep doen op Zuster Jansen. Wij bieden particuliere 24-uurs zorg in Utrecht. Dit betekent dat u zorg ontvangt waarover u zelf continu de controle houdt. U bepaalt dus zelf dat u ons wil inschakelen, maar u bepaalt ook welke vorm van zorg wij gaan verlenen en hoe lang deze wordt ingezet. Of u nu op zoek bent naar tijdelijke of permanente ondersteuning: u kunt bij ons terecht. 24-uurs zorg in Utrecht wordt verleend met begrip en respect voor uw persoonlijke wensen en behoeften. Wij gaan van tevoren uitvoerig met u in gesprek over hoe de zorg moet worden verleend. Afhankelijk van uw zorgvraag wordt een team samengesteld dat bestaat uit maximaal vijf zorgverleners, zodat u direct een band op kunt bouwen met de mensen die dagelijks voor u klaarstaan. Heeft u vragen over de mogelijkheden, of wilt u ons direct inschakelen? Neem gerust contact op met Zuster Jansen middels ons contactformulier

Warme, persoonlijke zorg in Utrecht

Voor ons is het verlenen van warme, persoonlijke zorg erg belangrijk. Daarom werken we met kleine, vaste zorgteams, die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. Het zijn dus steeds dezelfde mensen die bij u thuis komen om voor u te zorgen. Vaak ontstaat er een hechte vertrouwensband tussen de zorgvrager en de zorgverleners, en ondervinden ook de mensen in de directe omgeving steun aan onze hulpverlening. Zij hebben tenslotte een vast aanspreekpunt en zien iedere dag weer dat u in goede handen bent. Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Utrecht, die al op zeer korte termijn kan worden ingezet? Neem dan contact op met onze zorgcoördinator.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Neem direct contact op voor advies

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Universitair Medisch Centrum Utrecht (Locatie AZU)
Heidelberglaan 100
3584 CX, Utrecht
088 75 555 55
Vitaal Utrecht ‘Zamenhofdreef’
Zamenhofdreef 95
3562 JV, Utrecht
088 0300500
Lombok Apotheek
Jan Pieterszoon Coenhof 212
3531 HX, Utrecht
030 8802880
Huisartsenpraktijk Homeruslaan
Homeruslaan 66
3581 MJ, Utrecht
030 2513007
Huisartsenpraktijk Mariahoek
Mariahoek 5
3511 LD, Utrecht
030 2318110
Tamminga Fysiotherapie
Amsterdamsestraatweg 646
3555 HX, Utrecht
030-2448447

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Utrecht? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: