Particuliere thuiszorg Veldhoven

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg, bijvoorbeeld omdat u te maken heeft met een (chronische) ziekte of ouderdom? Of heeft u bijvoorbeeld tijdelijk extra zorg nodig, omdat u net bent geopereerd? In beide gevallen kan Zuster Jansen uitkomst bieden. Wij verlenen namelijk particuliere thuiszorg in Veldhoven, Eindhoven, Geldrop en in de rest van Noord-Brabant. Onze zorgverleners zijn namelijk werkzaam in heel Nederland en kunnen al snel bij u thuis voor u komen zorgen. Afhankelijk van uw situatie zijn we er 24 uur per dag, of bijvoorbeeld alleen in de nacht.

24-uurs zorg Veldhoven

Onze particuliere thuiszorg en 24-uurs zorg in Veldhoven kan op verschillende manieren worden ingevuld, afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wij kunnen er dag en nacht voor u zijn als dat nodig is, maar het is ook mogelijk dat u ons inschakelt voor alleen overdag of juist alleen ‘s nachts. Of u ons nu enkele weken nodig heeft of gedurende een langere periode: onze ervaren zorgverleners staan voor u klaar in Veldhoven en omgeving.

Onze zorg- en dienstverlening

Onze zorg- en dienstverlening gaat verder dan enkel het verlenen van de benodigde verzorging. Wij passen onze ondersteuning volledig aan aan uw persoonlijke wensen en behoeften, zodat u zorg op maat ontvangt. Onze verzorgers zijn er voor u en uw familie wanneer er vragen zijn, en houden contact met uw behandelend arts en eventueel uw transferverpleegkundige. We ontlasten uw mantelzorgers zoveel als dat kan.

Zuster Jansen werkt met kleine, vaste teams. U krijgt altijd te maken met maximaal vijf ervaren verzorgers, waardoor u al snel een band opbouwt met de mensen die dagelijks voor u klaarstaan. Dit is niet alleen prettig voor u, maar ook voor uw familieleden. Zij hebben altijd een vast aanspreekpunt.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Vraag gerust om meer informatie

Heeft u permanente zorg en ondersteuning nodig, bijvoorbeeld bij de ziekte van Alzheimer? Wilt u daarnaast graag thuis blijven wonen, in uw eigen vertrouwde omgeving? Dan kan onze particuliere thuiszorg in Veldhoven uitkomst bieden. Heeft u een andere zorgvraag en weet u niet goed of particuliere thuiszorg iets voor u is? Bel dan gerust eens naar 020-6366837 en leg uw persoonlijke situatie aan ons voor. Onze zorgcoördinator helpt u graag bij het vinden van een passende oplossing.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Máxima Medisch Centrum, locatie Veldhoven
de Run 4600
5504 DB, Veldhoven
040-8888000
Huisartsenpraktijk "Heikant"
Dommelshei 19
5508 VE, Veldhoven
040-2530530
Huisartspraktijk Beelen
Kapelstraat-Noord 134
5502 CE, Veldhoven
040-2533088
Apotheek de Locht
Dorpstraat 6
5504 HH, Veldhoven
040-2542315
Diëtistenpraktijk Kuijpers-Pierik
Middelhei 44
5508 TT, Veldhoven
040-2543461

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Veldhoven? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: