Particuliere thuiszorg Velsen

Voor de beste particuliere thuiszorg in Velsen hoeft u niet naar een nabijgelegen plaats of stad. Sterker nog, voor het regelen van deze hulp hoeft u slechts één telefoontje te plegen. Aan de hand van uw persoonlijke wensen en behoeften, stelt Zuster Jansen een toegewijd zorgteam samen dat al op zeer korte termijn voor u klaar kan staan. Wij geloven namelijk niet in wachtlijsten, omdat we vinden dat iedereen direct een beroep moet kunnen doen op passende zorg. Particuliere thuiszorg in Velsen is ondersteuning die volledig wordt afgestemd op uw zorgvraag. Onze hulp is dag en nacht beschikbaar, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor nachtzorg of 12-uurs zorg.

Een passend antwoord op iedere zorgvraag

De zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen is zeer uitgebreid, zodat we een passend antwoord kunnen bieden op iedere zorgvraag. Bent u op zoek naar hulp voor dag en nacht? Doe dan een beroep op onze intensieve 24-uurs zorg. Hierbij ontvangt u niet alleen de verzorging en verpleging die u nodig heeft, maar kunt u ook rekenen op emotionele ondersteuning, praktische hulp en begeleiding bij het ondernemen van activiteiten. Onze zorgverleners begeleiden u graag bij het boodschappen doen, bij het bezoeken van een vriend of vriendin of bij het maken van een wandeling. Omdat u veel tijd doorbrengt met uw verzorgers, bouwt u al snel een hechte band op. U wordt altijd verzorgd door een klein, vast zorgteam dat bestaat uit maximaal vijf zorgverleners. Zo ontvangt u steeds dezelfde mensen bij u thuis, en heeft ook uw familie altijd vaste aanspreekpunten.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Welke zorg past bij u?

Of u nu 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer, terminale thuiszorg of andere ondersteuning nodig heeft van Zuster Jansen: wij staan voor u klaar, overal in Velsen maar ook daarbuiten. Woont u bijvoorbeeld in Beverwijk, Heemskerk of een andere Noord-Hollandse plaats? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Bij Zuster Jansen kennen we alle zorgverleners persoonlijk, waardoor we kunnen garanderen dat er een ervaren team wordt ingezet dat goed past bij uw zorgvraag. Neem contact op met onze zorgcoördinator voor meer informatie.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk R.J.J. Kemperman
Van Tuyllweg 17
1981 CL, Velsen-Zuid
0255-515675
Fysiotherapie Balans Velsen
Wijkerstraatweg 156
1951 EK, Velsen-Noord
0251-220739
Voedingsadviesbureau Zwakman
Zonnewijzerstraat 3
1951 MP, Velsen-Noord
06-16972292
Tandartsenpraktijk Velsen
Breesaperhof 35A
1951 KH, Velsen-Noord
0251-227463
Kennemer Gasthuis
Boerhaavelaan 22
2035 RC, Haarlem
023-5453545

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Velsen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: