Particuliere thuiszorg Venray

Heeft u particuliere thuiszorg in Venray nodig? Eén telefoontje naar Zuster Jansen en u hoeft zich hier geen zorgen meer om te maken. Onze zorgverleners kunnen dag en nacht voor u beschikbaar zijn als dat nodig is. Bespreek met ons uw situatie en wij stellen een passend zorgplan samen, dat perfect op u is afgestemd.

Zuster Jansen is gespecialiseerd in intensieve thuiszorg. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan 24-uurs zorg, waarbij u letterlijk de hele dag ondersteund wordt door een professionele verzorger. U kunt hierbij niet alleen rekenen op verzorging en verpleging: ook wordt u geholpen bij de dagelijkse handelingen, en wordt u begeleid bij uitstapjes en activiteiten.

Kies de zorg die bij u past

Naast 24-uurs zorg zijn er verschillende andere vormen van particuliere thuiszorg in Venray. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor 12-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale thuiszorg. Welke zorg u ook afneemt, uw persoonlijke wensen en behoeften staan altijd centraal bij de professionele zorgverleners van Zuster Jansen. Zij verlenen zorg met aandacht en respect, waarbij ook aanwezige familieleden worden ondersteund. Voor hen kan de situatie tenslotte ook zwaar zijn. Wij werken niet met wachtlijsten: u kunt direct aanspraak maken op zorg die bij u past, waarbij snel kan worden geschakeld. Indien nodig kan er binnen enkele uren al een ervaren verzorger bij u zijn.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Onze hulp is direct beschikbaar, waar u ook woont in Nederland

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in Venray, maar we staan ook voor u klaar in andere Limburgse plaatsen. Denk hierbij aan Roermond, Mook, Heerlen of Maastricht. Wij zijn namelijk actief in heel Nederland, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen direct gebruik kan maken van de zorg die nodig is. Zo kan verblijf in een zorginstelling worden uitgesteld of voorkomen, zelfs als u op dagelijkse basis intensieve zorg nodig heeft. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust even contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisarts Lucassen
Stationsweg 60a
5803 AC, Venray
0478-581465
Huisarts P.S. Sie
De Wieenhof 1
5802 EZ, Venray
0478-582200
BENU Apotheek Antoniusveld
Stationsweg 60d
5803 AC, Venray
0478-584877
Fysiotherapeut Jans-Beken
Keizersveld 9b
5803 AM, Venray
0478-560012
VieCuri, locatie Venray
Merseloseweg 130
5801 CE, Venray
0478-522222

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Venray? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: