Particuliere thuiszorg Vleuten

Particuliere thuiszorg Vleuten kan wenselijk zijn in diverse situaties. Heeft u bijvoorbeeld te maken gekregen met ouderdomskwalen, een chronische ziekte of een lichamelijke beperking? Dan kunnen we ons voorstellen dat u liever thuis blijft wonen, en daarom op zoek gaat naar een zorgoplossing voor in uw eigen omgeving. Ook als u in afwachting bent van verblijf in een zorginstelling, kan tijdelijke thuiszorg een oplossing zijn. Zuster Jansen biedt diverse zorgvormen, zodat iedereen een beroep kan doen op zorg die bij hem/haar past. Bekijk onze website voor meer informatie, of neem rechtstreeks contact op met Zuster Jansen. Onze zorgcoördinator helpt u graag bij het kiezen van de juiste zorg bij u thuis.

De voordelen van particuliere thuiszorg

Particuliere thuiszorg in Vleuten brengt een aantal voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is dat u volledige keuzevrijheid heeft als het gaat om de zorg die wordt ingezet. U neemt rechtstreeks contact op met een zorgaanbieder die bij u past, en u geeft vervolgens zelf aan welke soort en hoeveelheid zorg u wenst te ontvangen. Bij Zuster Jansen kunt u onder andere kiezen uit 24-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale thuiszorg. U kunt ons inschakelen als u dag en nacht ondersteuning nodig heeft, maar u kunt onze hulp bijvoorbeeld ook combineren met mantelzorg of reguliere thuiszorg.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Geen zware zorgtaak meer voor uw mantelzorger

Maakt u op dit moment dankbaar gebruik van mantelzorg, maar dreigt uw mantelzorger overbelast te raken? Of wilt u graag op zoek gaan naar een oplossing waarbij uw mantelzorger meer ruimte krijgt voor zijn/haar eigen leven? Dan helpt Zuster Jansen graag, door de professionele zorg te bieden die u nodig heeft. Onze zorg- en dienstverlening is niet alleen beschikbaar in Vleuten, maar bijvoorbeeld ook in de Meern, Nieuwegein en andere Utrechtse plaatsen. Zuster Jansen is namelijk actief in heel Nederland.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Vuyk Medisch Centrum
Nieuwe Vaart 1
3451 AH, Vleuten
030-8201172
Huisartsenpraktijk F. Drost
Wetering 8
3451 BM, Vleuten
030-6772300
Tandartsenpraktijk Leidsche Rijn
Schoolstraat 10a
3451 AD, Vleuten
030-6776161
Fleir Kring-apotheek Vleuterweide
Utrechtse Heuvelrug 132
3452 JA, Vleuten
030-2409880
Julius Gezondheidscentrum Vleuterweide
Utrechtse Heuvelrug 130
3452 JA, Vleuten
030-6582140

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Vleuten? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.