Particuliere thuiszorg Vreeland

Wanneer u in Vreeland woont en op zoek bent naar zorg bij u thuis, wilt u uiteraard de beste zorg ontvangen. Zuster Jansen biedt in dit geval diverse zorgoplossingen. Onze particuliere thuiszorg Vreeland wordt zorgvuldig afgestemd op uw persoonlijke situatie, zodat u altijd ondersteuning ontvangt die écht bij u past. Hierbij kunt u denken aan 24-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer of palliatieve thuiszorg. Wij kunnen de zorg bij u thuis inzetten zo lang als u wilt. Heeft u tijdelijk behoefte aan laagcomplexe zorg bij u thuis, bijvoorbeeld wanneer u herstelt van een heupoperatie? Ook dan kan Zuster Jansen u een uitkomst bieden. Neem contact op voor meer informatie, of bekijk een overzicht van onze zorg- en dienstverlening op de website.

Zorgverlening zoals u dat wenst

Wanneer u thuis wordt verzorgd, is het belangrijk dat u hier altijd een goed gevoel bij heeft. Een goed gevoel bij de zorgverleners die komen helpen, maar ook bij de manier waarop de zorg wordt ingericht. Bij Zuster Jansen bepaalt u helemaal zelf wat er gebeurt. Dat is het grote voordeel van particuliere thuiszorg in Vreeland. Wilt u graag activiteiten ondernemen, met de hulp van uw verzorgers? Heeft u bepaalde wensen, op het gebied van de dagelijkse routine of uw privacy? Dan zijn wij één en al oor. Zo kunt u langer thuis blijven wonen, op een manier die bij u past.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zuster Jansen staat voor u klaar in heel Nederland

Niet alleen in Vreeland staat Zuster Jansen voor u klaar: ook als u bijvoorbeeld woonachtig bent in Baambrugge, Uithoorn of andere Utrechtse plaatsen kunt u direct een beroep op ons doen. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten, omdat we vinden dat iedereen meteen gebruik moet kunnen maken van de hulp die nodig is. Wilt u meer informatie over het regelen van particuliere thuiszorg, of wilt u gelijk uw zorgvraag aan ons voorleggen? Laat het ons dan gerust weten.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk P.H. Klever
Maartenplein 11
3633 EJ, Vreeland
0294-231410
Fysiotherapie Vreeland
Fetha 19
3633 CT, Vreeland
0294-237068
Mondhygiënepraktijk Vreeland
Fetha 3
3633 CT, Vreeland
0294-232487
Psychiatriepraktijk Anke Meijs
Slotlaan 2
3634 AP, Loenersloot
0294-293307
Apotheek Loenen
Albrechtlaan 2
3632 BB, Loenen aan de Vecht
0294-232703

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Vreeland? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: