Particuliere thuiszorg Waalre

Het kan zijn dat u op het punt staat om naar een zorginstelling te verhuizen, bijvoorbeeld wanneer u door een (chronische) ziekte niet geheel zelfstandig meer kunt functioneren. Zou u liever thuis willen blijven wonen, maar is reguliere thuiszorg of mantelzorg geen (gewenste) optie meer? Dan kan particuliere thuiszorg in Waalre van Zuster Jansen voor u de oplossing zijn. Hierbij komen professionele zorgverleners thuis voor u zorgen, zodat u in veel gevallen niet hoeft te verhuizen of een opname in een zorginstelling kunt uitstellen. Soms kan 12-uurs zorg of nachtzorg al uitkomst bieden, maar intensieve 24-uurs zorg behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

24-uurs zorg op maat

Wanneer u kiest voor onze uitstekende 24-uurs zorg in Waalre, Veldhoven of Eindhoven, staan onze zorgverleners dag en nacht voor u klaar. Naast kwalitatieve verzorging en verpleging bieden we ook hulp en ondersteuning bij uw dagelijkse routine. Wij helpen u bijvoorbeeld met opstaan of persoonlijke verzorging, en we gaan met u op stap voor de boodschappen of het maken van een wandeling. Er is op dit gebied veel mogelijk: geef dus gerust aan welke activiteiten u graag zou willen ondernemen. 24-uurs zorg in Waalre ontvangen van Zuster Jansen kan betekenen dat u verblijf in een zorginstelling uitstelt of voorkomt. Heeft u behoefte aan extra informatie, of aan een persoonlijk gesprek met onze zorgcoördinator? Wij staan graag voor u klaar met antwoorden en advies.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Thuiszorg in iedere situatie

Onze particuliere thuiszorg is in iedere situatie bij u thuis in te zetten. Ook als het gaat om specifiekere situaties, bijvoorbeeld bij de ziekte van Alzheimer of in de terminale fase. We werken daarbij met kleine, vaste zorgteams, zodat u snel went aan de ervaren zorgverleners die dagelijks voor u klaarstaan. Uw verzorgers werken nauw samen met eventuele mantelzorgers en onderhouden contact met uw familie, behandelend arts en apotheker.

Wilt u onze particuliere thuiszorg in Waalre direct aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies over de beste thuiszorg in uw persoonlijke situatie. Bel vrijblijvend naar 020-6366837 en leg uw situatie aan ons voor.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Medisch Centrum Waalre
Van Dijklaan 9
5581 WG, Waalre
040-2222370
Huisartsenpraktijk Dr de Laat
Akeleilaan 1
5582 GG, Waalre
040-2212944
Huisartspraktijk van de Sande
Hoogstraat 28
5581 BK, Waalre
040-2217027
Apotheek Bruijnen
den Hof 10
5582 JZ, Waalre
040-2213330
TopSupport Medisch sportgezondheidscentrum
Antoon Coolenlaan 1-03
5644 RX, Eindhoven
040-2864144

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Waalre? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: