Particuliere thuiszorg Zwijndrecht

Zoekt u particuliere thuiszorg in Zwijndrecht die volledig wordt afgestemd op wat u nodig heeft? Dan kan Zuster Jansen u helpen. Wij bieden verschillende zorgvormen, waarbij u verzorgd wordt door een klein maar vast team van zorgverleners. U kunt dus vanaf dag één echt een band opbouwen met de mensen die voor u komen zorgen. Bij Zuster Jansen maakt het niet uit of u tijdelijk of permanent, veel of minder zorg nodig heeft. Wij kunnen er met 12-uurs zorg voor u zijn, maar het is ook mogelijk om ons in te schakelen voor 24 uur per dag. Op onze website leest u alles over onze uitgebreide zorg- en dienstverlening. Heeft u daarna nog vragen of wilt u ons direct inschakelen, dan kunt u altijd bellen naar 020-6366837.

Direct zorg regelen in Zuid-Holland

Kiest u voor particuliere thuiszorg in Zwijndrecht, Heerjansdam, Dordrecht of een andere Zuid-Hollandse plaats? Dan kunt u daar in principe direct gebruik van maken. Bij Zuster Jansen wordt namelijk niet gewerkt met wachtlijsten, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen meteen een beroep kan doen op de hulp die nodig is. Omdat we overal in Nederland actief zijn, kunnen we iedereen tegemoet komen met een passende zorgoplossing.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

Privé zorg op maat, ook zonder CIZ-indicatie

Zuster Jansen biedt warme, persoonlijke zorg bij u thuis. Het grote voordeel van particuliere zorg is dat u volledig zelf beslist over de ondersteuning die u ontvangt. U hoeft geen toestemming te vragen aan een bepaalde persoon of instantie, er is niemand die voor u bepaalt waar u recht op heeft. Met een CIZ-indicatie voor zorg vanuit de Wlz kunt u mogelijk in aanmerking komen voor een persoonsgebonden budget. Hiermee kunt u een deel van de kosten van particuliere thuiszorg opvangen. U heeft echter geen indicatie nodig om een beroep te kunnen doen op Zuster Jansen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Albert Schweitzer ziekenhuis
Langeweg 336
3331 LZ, Zwijndrecht
078-6541111
Veer Apotheek
Biesbos 3
3332 EC, Zwijndrecht
078-6126550
Huisartsenpraktijk H.S. Emanuels
Moermond 57a
3334 CL, Zwijndrecht
078-6192344
Tandartsenpraktijk M.J.W. Heijdra
Dominee D.A . van de Boschstraat 7
3333 BB, Zwijndrecht
078-6126613
Fysiotherapie De Lus
De Lus 10
3333 AX, Zwijndrecht
078-6202666

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Zwijndrecht? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: