Particuliere thuiszorg Heerjansdam

Bent u op zoek naar ondersteuning in Heerjansdam, zodat u gewoon thuis kunt blijven wonen en niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen? Dan kan de hulp van Zuster Jansen uitkomst bieden. Wij bieden particuliere thuiszorg in Heerjansdam, die volledig wordt afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden. Zo is het mogelijk om te kiezen voor 24-uurs zorg of 12-uurs zorg, maar ook nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en palliatieve zorg behoren tot de mogelijkheden. Wanneer u belt met onze zorgcoördinator, ontvangt u vrijblijvend alle specifieke informatie die u nodig heeft. Wilt u zich liever eerst inlezen over particuliere thuiszorg Heerjansdam? Bekijk dan het overzicht van onze zorg- en dienstverlening op de website.

U bepaalt hoe de zorg wordt ingericht

Kiezen voor Zuster Jansen betekent kiezen voor zekerheid. U bent altijd in goede handen, en geeft te allen tijde zelf aan wat u verwacht van particuliere thuiszorg in Heerjansdam. Wij kunnen er dag en nacht voor u zijn als dat nodig is, maar we kunnen bijvoorbeeld ook aanvulling bieden op reguliere thuiszorg of mantelzorg. Het grote voordeel van particuliere thuiszorg is dat u helemaal zelf bepaalt welke soort en hoeveelheid zorg u wilt ontvangen. Wanneer u een CIZ-indicatie heeft voor zorg vanuit de Wlz, komt u mogelijk in aanmerking voor een pgb (persoonsgebonden budget). Hiermee kunt u een deel van de benodigde particuliere zorg bekostigen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Professionele zorg in heel Nederland

Wanneer u woonachtig bent in Heerjansdam, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of een andere Zuid-Hollandse plaats, staan we graag voor u klaar met zorg op maat. Onze professionele zorgverleners zijn actief in heel Nederland. Binnen slechts enkele uren kan er een ervaren verzorger bij u aanwezig zijn als u dat wenst. Wilt u persoonlijk horen wat we voor u kunnen betekenen, neem dan gerust eens contact op met onze zorgcoördinator. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk Heerjansdam
De Manning 5a
2995 AE, Heerjansdam
078-6771208
Podologiepraktijk N.J. Flore
Heer Janstraat 30
2995 AN, Heerjansdam
010-4323360
Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Zwijndrecht
Langeweg 336
3331 LZ, Zwijndrecht
078-6541111
Tandartsenpraktijk M.J.W. Heijdra
Dominee D.A . van de Boschstraat 7
3333 BB, Zwijndrecht
078-6126613
Veer Apotheek
Biesbos 3
3332 EC, Zwijndrecht
078-6126550

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Heerjansdam? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: