Waaknachten

Zuster Jansen staat voor u klaar met zogenoemde waaknachten (ook wel waakdiensten). Het kan namelijk voorkomen dat u door omstandigheden niet alleen kunt zijn ‘s nachts, of dat er meerdere zorgmomenten plaats moeten vinden in de nacht. Heeft u deze hulp nodig en vraagt u daar liever geen familielid of kennis voor, doe dan een beroep op onze ervaren zorgverleners. Met warme, persoonlijke zorg staan zij voor u klaar als u ‘s nachts wakker wordt, bijvoorbeeld om uw medicatie toe te dienen of om u helpen uit bed te komen. De invulling van de zorgtaken hangt natuurlijk geheel af van uw persoonlijke omstandigheden. Naast waakdiensten kunnen wij ook ‘gewone’ slaapdiensten inzetten, waarbij minder zorgmomenten nodig zijn en de ondersteuning over het algemeen laagcomplex is.

Rust en continuïteit, voor u en uw naasten

Niet alleen ú kunt met een gerust hart gaan slapen als u verzekerd bent van de juiste zorg. Ook uw naasten weten dat u altijd in goede handen bent. Waaknachten duren altijd van 23:00 tot 07:00 uur. Er is dan altijd één van onze zorgverleners bij u aanwezig. U kunt deze vorm van nachtzorg inschakelen als u bijvoorbeeld overdag al gebruikmaakt van reguliere thuiszorg, of als er een mantelzorger is die u graag enigszins zou willen ontlasten. Onze ervaren zorgteams kunnen u alles geven wat u nodig heeft, en houden contact met uw behandelend arts of eventuele transferverpleegkundige. Zijn er vragen of twijfels, dan zullen zij direct de juiste persoon consulteren, zodat u zo snel en effectief mogelijk geholpen wordt.

Informatie aanvragen

In welke situaties is nachtzorg een oplossing?

Ondersteunende zorg in de nacht kan in allerlei omstandigheden een prettige oplossing zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan situaties waarin de ziekte van Alzheimer een rol speelt. Wanneer u lijdt aan deze vorm van dementie, kunt u ‘s nachts wel eens gedesoriënteerd of verward wakker worden. Sommige mensen vergeten waar ze zijn, of raken in paniek. Wanneer zoiets gebeurt (of kan gebeuren), is het niet verstandig om alleen te zijn, en kan een ervaren zorgverlener u opvangen. Natuurlijk kan Zuster Jansen ook in andere gevallen veel voor u betekenen. Heeft u pijnklachten, of is er medicatie die u ‘s nachts moet innemen? Dan helpen onze professionele zorgverleners u daar graag bij.

Een veilig en vertrouwd gevoel

Natuurlijk moet u áltijd een goed gevoel hebben bij de zorg die u ontvangt, maar bij nachtzorg vinden wij het extra belangrijk dat u rust en veiligheid ervaart. Er is tenslotte ‘s nachts iemand bij u in huis aanwezig, terwijl u zelf slaapt. Zuster Jansen kent alle zorgverleners persoonlijk en stelt met alle zorgvuldigheid een team voor u samen wanneer u hulp nodig heeft. Dit zorgteam bestaat uit maximaal vijf ervaren personen, zodat u de verzorgenden snel leert kennen en echt een band met ze opbouwt. Wilt u graag meer weten over de zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen, en de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
Stel hieronder uw vraag:

*

*

*

*

captcha