Particuliere thuiszorg Bladel

Ontvangt u particuliere thuiszorg in Bladel van Zuster Jansen, dan zal het u aan niets ontbreken. Onze kleine, vaste zorgteams komen bij u thuis om u naar wens te ondersteunen en verzorgen. Heeft u door ziekte of een handicap steeds meer behoefte aan extra hulp, en wilt u daarvoor niet hoeven verblijven in een zorginstelling? Dan is onze zorg een uitstekende oplossing. U kunt bij ons onder andere terecht voor 24-uurs zorg, palliatieve zorg, nachtzorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Wat u ook nodig heeft, u krijgt bij Zuster Jansen niet te maken met wachtlijsten. Zelfs in spoedgevallen kan er binnen enkele uren een professionele zorgverlener bij u aanwezig zijn. Bent u op zoek naar privé verzorging bij u thuis? Bekijk dan de website voor meer informatie, of neem persoonlijk contact op met onze zorgcoördinator.

Er verschillende zorgvormen die ingezet kunnen worden wanneer u kiest voor particuliere thuiszorg in Bladel door Zuster Jansen, dan zijn . Zuster Jansen is bijvoorbeeld gespecialiseerd in 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en nachtzorg. Welke zorg u ook van ons ontvangt, deze wordt altijd volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Wat maakt particuliere thuiszorg uniek?

Wat is het verschil tussen particuliere en reguliere thuiszorg, vraagt u zich misschien af. Bij reguliere thuiszorg kunt u niet zelf bepalen waar u recht op heeft. Uw wijkverpleegkundige onderzoekt uw situatie en stelt vast wat u nodig heeft, waarop een aanbieder wordt ingezet die een contract heeft met uw zorgverzekeraar. De ondersteuning die u krijgt, valt binnen uw zorgverzekering. Bij particuliere thuiszorg Bladel bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten, maar daar krijgt u veel keuzevrijheid voor terug. U beslist welke zorgaanbieder u inschakelt, en u geeft vervolgens ook zelf aan welke soort en hoeveelheid zorg u wenst te ontvangen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Overal in Noord-Brabant staat Zuster Jansen voor u klaar

Niet alleen in Bladel kunt u ons direct inschakelen, maar bijvoorbeeld ook in Valkenswaard, Hilvarenbeek of Eersel. Wij zijn namelijk in heel Nederland actief, en helpen u graag met zorg die bij u past. Wilt u ook warme, persoonlijke zorg ontvangen waar u altijd zelf de controle over heeft? Leg dan gerust uw situatie aan ons voor.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Tandartspraktijk R.A.C.J. Duyvelaar
Jacob van Lenneplaan 5
5531 TT, Bladel
0497-385858
Huisarts- en Sportartspraktijk Van Hoof
Europalaan 40
5531 BH, Bladel
0497-383000
Maatschap voor fysiotherapie Antonis, van Doormaal, van der Linden
Doctor A. Zijlmansstraat 7
5531 GE, Bladel
0497-384838
Huisartsenpraktijk Willem van Oranje
Willem van Oranjelaan 3
5531 HG, Bladel
0497-384805
Apotheek Bladel
Victor de Bucklaan 15
5531 CV, Bladel
0497-386885

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Bladel? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: