Particuliere thuiszorg Maarn

Wanneer u extra ondersteuning nodig heeft en daar liever geen familielid voor vraagt, is er altijd nog particuliere thuiszorg in Maarn door Zuster Jansen. Wij werken met kleine, vaste zorgteams van maximaal vijf zorgverleners per persoon, zodat u altijd dezelfde mensen bij u thuis ontvangt. Onze ervaren teams zijn onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Wij begrijpen dus wat intensieve zorg inhoudt en zullen u zo goed mogelijk opvangen. Ook is het mogelijk om zorg af te nemen die alleen ‘s nachts of juist alleen overdag plaatsvindt. Omdat het gaat om particuliere thuiszorg, bepaalt u dit uiteindelijk altijd zelf.

Ook met spoed de beste zorg ontvangen

Zuster Jansen werkt niet met wachtlijsten: wij geloven dat iedereen direct de zorg moet kunnen krijgen die hij/zij nodig heeft. Dit betekent dat we zelfs in spoedgevallen snel kunnen schakelen. Binnen enkele uren kan er een ervaren zorgteam voor u klaarstaan. Welke zorg we ook bij u komen verlenen, er wordt altijd volledig rekening gehouden met uw persoonlijke wensen. Naast verzorging en verpleging ontvangt u van onze verzorgers ook emotionele en praktische ondersteuning, gezelschap en een luisterend oor. Wilt u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw situatie dan gerust voor aan onze zorgcoördinator. Deze kan u vrijblijvend voorzien van informatie en advies.

24-uurs zorg Maarn

Wanneer u te maken heeft gekregen met ouderdom, een handicap of een (chronische) ziekte, kan de behoefte aan zorg sterk groeien. Wilt u graag thuis blijven wonen terwijl u de juiste zorg ontvangt? Doe dan een beroep op Zuster Jansen. Wij bieden particuliere thuiszorg in heel Nederland, en kunnen direct voor u klaarstaan met 24-uurs zorg in Maarn. Omdat we niet met wachtlijsten werken, kunt u nagenoeg direct de hulp ontvangen die u nodig heeft.

Afhankelijk van uw zorgvraag wordt een klein, vast zorgteam samengesteld dat bestaat uit maximaal vijf zorgverleners. U ontvangt dus steeds dezelfde mensen bij u thuis, wat vaak resulteert in een hechte vertrouwensband. Ook uw familie heeft een vast aanspreekpunt. 24-uurs zorg in Maarn kan bijvoorbeeld worden ingezet wanneer sprake is van de ziekte van Alzheimer, bij herstel na een ingrijpende operatie of wanneer de laatste levensfase is aangebroken. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Meer rust in uw eigen omgeving

Particuliere thuiszorg in Maarn zorgt voor rust en continuïteit. U ontvangt zorg zoals u dat wenst, van mensen die affiniteit hebben met uw specifieke omstandigheden. Zij hebben ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen, waardoor ze flexibel zijn en goed kunnen inschatten wat u nodig heeft. Met onze hulp kunt u langer thuis blijven wonen en zelfstandig blijven, ook als u te maken krijgt met ziekte of een handicap. De zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen is niet alleen beschikbaar in Maarn, maar bijvoorbeeld ook in Woudenberg of Doorn. Wij zijn namelijk in heel Nederland actief, waardoor we iedereen die dat nodig heeft kunnen voorzien van zorg op maat.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Fysiotherapie Maarn-Maarsbergen
Sportlaan 11-13
3951 CG, Maarn
0343-441690
Gezondheidscentrum Maarn-Maarsbergen
Raadhuislaan 3
3951 CH, Maarn
0343-441678
Diakonessenhuis, locatie Doorn
Bergweg 2
3941 RB, Doorn
088-2508888

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Maarn? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: